Ulv

 17 apr 2011

 Vargar uppges i förmiddags ha gått till angrepp mot en kvinna som var ute med ett barn i barnvagn och hund i Rörmossen i Norrtälje. Det är ännu inte bekräftat att det var vargar som attackerade familjen.

03-11-2010:

Kvinnelig jogger drept av Ulv http://www.huffingtonpost.com/2010/03/11/candice-berner-killed-wol_n_496096.html

Kolja (10) drept av ulv i 2009 Ulven  slepte i vei  Kolja og tiåringen ble funnet med store bitskader i ansiktet og på halsen. Kolja ble kvalt av ulven. Ulverapport som Miljøverndepartementet ikke ville du skal se. (sensur) Barn og unge drept og lemlestet av ulv Mann trolig drept av ulv I Canada 2005

I Tammerforstrakten rev ulv ihjel fire barn året 1877. Det første angrepet  var på en to åring , som lekte på gårdsplassen i mai måned. En voksen som så angrepet sprang etter. Ulven  slapp da toåringen  men barnet døde senere av skadene. I juni tok ulven den en av to smågutter, 6 og 8 år gamle, som lekte på gårdsplasen. Bare buksene og beltet ble funnet. I juli var det en ulv  på stranden, når tre barn var og badet Ylöjärvi. Det eldste barnet tok den yngste med seg og løp hjem for å hente hjelp. Imens tok ulven den  ni år gamle gutten. Faren kom løpende for å hjelpe til og ulven slapp da sitt offer ute i en havreåker. Gutten  var da ennå i live, men døde senere i armene til faren. En 12-årig gutt ble tatt av ulven, når han gjetet kyrne. Folk hørte han ropte og skrek, men de trodde att han ropte til kyrene. Når han ikke  kom hjem gikk man for å søke etter ham  men fant bare det ene benet med støvelen på. En avhandling av Jouko Teperi 1977 forteller om totallt seksti  barn drept av ulv i Finland årene 1880 – 82

Sauebønder anmelder Solheim. Ja hvor er dyrevernet når det skjer slike utrolige dyretragedier. Gråulven er tross alt ikke utryddingstruet.

Bookmark and Share
Reklamer

6 kommentar

 1. ulver angreper ikke uten å føle seg truet, og mennesker har ingenting å gjøre i skogen. disse årtallene er fra så langt tid siden, og på det tida hadde de ikke epiling om å virkelig vite hva som drepte de folkene, det kunne ha vært en hund! å sette så dumme og ubetydelig bevis for å få lov igjen for å jakte på ulver og andre rovdyr… dere menneskejegere er så ekle og dumme samtidig… det er nok med grisene, kuene kylyngene, sauer og ale sånne dyr til å spise! ulver også trenger mat for å overleve, de dreper for å spise, ikke for å ha offrene som en slags trofé!! jeg hater menneskejegere, dere tilhører ikke til naturen lenger!!

 2. Ulvene mener aldri og drepe eller skadet oss med mindre den føler seg truet eller noe.. De er veldig misforståt og folk med hjerte og hodet på rette plass vet det innerst inne,men de trenger bare noe eller noen og legge skylden på og som oftest i sånne tilfeller som dette er det ulven som blir skyldt på.

 3. Jeg er litt tøff. Jeg syns det er spennende å ikke være overlegen i skogen.

  Inntil du lever i skogen en stund eller driver med sau, så skal ikke du klage så jævlig. Jeg gjør begge deler, men liker ulv. De som hater ulv over her er trygda alkiser som ikke har noe annet å drive med.

 4. Må folk se å vokne.
  her tar de opp myter og indisier. Den saken i 2005 i Canda, der ble det bevist at det var en løshund, IKKE en ulv. Og de sakene fra 1800 tallet, de skal man virkelig ta med en klype salt.
  Man må huske at på den tiden var det ganske vanlig å drepe folk for å ha «syndet», og så legge skylden på gud og hva som helst annet enn seg selv og mord. Men igjen, det er jo bare typisk at folk skal være så trangsynte og tro at ulven er skyld i alt som skjer. Glemmer folk at ulven virkelig ikke liker oss. Hvis de kjenner lukten av oss mennesker, så kommer de seg fort avgårde, i MOTSATT rettning. De vil unngå kontakt med oss så mye som overhodet mulig. Det er pr dags dato kun BEKREFTET 3 angrep av ulv på mennesker siden 1870. Som sagt, BEKREFTET. Og alle tre, var det vi mennesker som var skyld i. Ulvene ble satt i en krok og ikke kunne komme seg vekk, så da angrep de for å skape en åpning og komme seg ut. Ingen alvorlige skader på folkene. Men derimot, så har mange folk blitt drept av løshunder, men de hører man ikke noe om.

 5. […] 2. september 2009 kl. 19:51 e 0 0 Rate This […]

 6. […] Ulv […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: