Diskriminering av etniske norske


En flyktning (§ 1-7) som er medlem i trygden, får full grunnpensjon uten hensyn til bestemmelsene om trygdetid.

Loven for Nordmenn:
Grunnpensjonen fastsettes på grunnlag av trygdetid (§§ 3-5 til 3-7), og er uavhengig av tidligere inntekt.
Det er et vilkår for rett til grunnpensjon at vedkommende har minst tre års trygdetid. Full grunnpensjon ytes til den som har minst 40 års trygdetid. Dersom trygdetiden er kortere, blir grunnpensjonen tilsvarende mindre.
http://www.lovdata.no/all/tl-19970228-019-

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1642013.ece#.T7vUEUW0AYU

Luksus hus i Pakistan

Reklamer

4 kommentar

 1. Det var noe som Gro H.B. Var arkitekten for . Ap.

 2. Hvorfor betaler ikke Pakistanere kildeskatt?men alle vi andre må. Det er jo derfor de kan bygge seg palasser i hjembyen.

 3. Nordmenn har blitt knebla. Ingen tør å si noe lenger, i frykt for å miste venner og familie

 4. Heia

  Det var et interessant tema det her, eller rettere sagt begge temaer er interessante. Det første gjelder Grunnpensjonen og 100 eller 85%. Hvis du opptrer ærlig og skikkelig og forteller at du har samboer som kommer inn under kravene til inntekt så *beskattes* man tvert og direkte med 15% av Grunnbeløpet. Det kommer i tillegg til all annen beskatning ……

  Det betyr at selv med 40 års opptjening av rettigheter, så er ikke de rettighetene verd noen ting. Det og på grunn av et forlik som er inngått mellom de politiske partiene ….

  Så ser vi at Aftenposten sier «.I fjor økte den offisielle frakten av pengebunker på flyet til Pakistan med 60 prosent. I 2005 ble det deklarert rundt 75 millioner kroner for slik overføring. I fjor var summen økt til 119 millioner, opplyser fungerende underdirektør Kari Richardson i Toll- og avgiftsdirektoratet. I 2005 ble det i tillegg sendt rundt 90 millioner kroner i privat kapital via bank til Pakistan, hvor mye som ble overført med bank i fjor, er ikke kjent. Tollere og forskere regner med at det samtidig smugles flere titalls millioner kroner i kontanter fra Norge til Pakistan hvert år.»

  Når er på husene som bygges og hører hvor mye kostnadene er øket så må dette vær toppen av et Isfjell. At nordmenn er naive det vet , men hvor mye? Det har vi ennå ikke fått oversikt for.

  Det jeg registrerer er at de tar utrolig mye for god fisk når det gleder påstander fra politikere , nesten uansett hvor latterlige og håpløse de er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: