Ground Zero

Homicide bomber's remains
Video fra 11/9 World Trade Center
Irans Atombombe og rekkevidde http://www.mesi.org.uk/DangersMap.aspx
Bookmark and Share

Schrödingers KattNrk propaganda for uskyldige muslimer 10.09.09 med Niels Harrit

<div id=»google_translate_element»></div><script> function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({ pageLanguage: ‘no’, includedLanguages: ‘en,fi,is,sv’ }, ‘google_translate_element’); } </script><script src=»http://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit»></script&gt;

Reklamer

5 kommentar

 1. Caper; ting er ikke bevist bare fordi en eller annen skrue skriver om det på en internetside. Tror du må lære deg betydningen av ordet bevis.

 2. Men hvor mange muslimer har ikke ligget slik etter 2001 – lettere partert? Drept av andre muslimer eller vestlige. Dette forteller ingenting om muslimer generelt.

 3. Det er jo bevist at det som krasjet i Pentagon, var en drone. FBI har videobevis for dette, fra deres bensinstasjon som lå like ved.

  Det er også bevist at både tårnene såvel som WTC ble sprengt. De har fotografert deler av bærestrukturen fra tårnene, før den ble fjernet og destruert, og den viser tydelig diagonalt skåret bærestål. I tillegg har de funnet rester av Thermax, eller såkalt Thermite over hele ground zero, særskilt rundt bærestålet.

  Om ikke det er nok, så var jeg faktisk øyenvitne til hendelsen, og kan fastslå at regjeringen lyver. Det andre flyet som traff WTC, hadde nemlig ikke vinduer.

  OG, så har man jo disse Mossad agentene, som ble arrestert i NJ, med videobevis av hele 9-11, som ble løslatt på diplomatisk grunnlag. Videoene har aldri blitt vist offentlig, men agentene ble filmet av en lokal mann i NJ, mens de stod og jublet når angrepet foregikk. Altså, Mossad, ISRAELSK etterretning, filmet, kledd ut som arabere, og jublet for 9-11.

  Larry Silversteins forsikringspolise. Forkjøpsaksjer i flyindustrien. Ja, the list goes on and on.

  Regjeringen forklarte aldri noen av disse tingene.

 4. […] Krekar vil ha islamsk stat Noen fakta om muslimer […]

 5. […] Ground Zero […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: