Håp for Kols pasienter ?


Helårs grill sesong i Oslo

Tre biler brant opp på Tøyen natt til onsdag. 19/10-11

Den 10. oktober kunne man også lese om flere bilbranner i Oslo. I uke 40 brant fem biler på to døgn, og enda to brant i løpet av helgen den uken. Politiet bekrefter at flere av bilbrannene er påsatt.

Aldri før har så mange biler gått opp i flammer.Publisert 12.10.2010 07:32.

Håp for Kols pasienter ?

Alvorlig kronisk lungesykdom som kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) er sterkt økende. I 2020 vil hun være på verdens nummer tre dødsårsaker. For årene forskere leter uten hell for nye behandlingsformer mot disse sykdommene som ødelegger lungevevet og pasienten bokstavelig talt stjele pusten fra deg. Årsaken til disse sykdommene er giftstoff i sigarettrøyk, luftforurensing og i noen tilfeller aldersrelaterte forandringer i lungene. Forskere rapport i tidsskriftet «Cell», men fra et stoff som kan redusere skader på lungene. Mer enn det: «kan selv regenerere nytt vev, slik at lungevevet lager nytt lungevev», sier professor Norbert Weissmann fra University of Giessen Lung Center.

Venstrefazistenes Helter :

Mordere og terrorister er blandt de over 1.000 palæstinensiske fanger, Israel frigir. 

  • Tamimi Aref Ahmad Ahlam – 16 livstidsdomme for sin del i selvmordsbomben mod Sbarro-pizzariaet 9. august 2001 – 15 blev myrdet.
  • Wafa’ Samir al-Bass – 12 års fængsel for forsøg på selvmordsbombning. Målet var det israelske hospital der behandlede hende. Hun blev fanget ved grænsen, og kunne ikke detonere bomben.
  • Ahmed Jibril Othman al-Takruri – livstid for et brandbombeangreb mod en bus, hvor en mor, hendes tre børn og en soldat der prøvede at redde dem brændte ihjel
  • Tarek Ahmed Abd al-Karim Hasayin – livstid for 17. juni 2003 at skyde løs på en tilfældig israelsk bil. 7-årige Noam Leibowitz blev dræbt, mens hendes 3-årige lillesøster (der havde fejret sin fødselsdag den dag), 11-årige storebror og 70-årige bedstefar blev såret.
  • Abd al-Rahman Ismail Abd al-Rahman Ghanimat – 5 livstidsdomme for  9, juni 1996 at skyde løs på en tilfældig israelsk bil og derved myrde Efrat og Yaron Ungar. Deres søn, der endnu var spæd, blev såret. Kilde : uriasposten.
  • På nettsiden til Al-Aqsa TV, Dr. Mustafa Yousef Al-Liddawi, tidligere Hamas representant i Syria og Libanon, uttrykte håp om at flere israelske soldater ville bli bortført og erstatte Shalit: «I dag, som vi sier farvel til Shalit, håper vi velkommen en ny gjest,og  fange en ny soldat, så vi skader fienden på en måte som vil ydmyke Israel.

Tyskland:

Livsfarlige bydeler «No Go områder» 

Blir noen av disse offrene en ny Anders Behring Breivik. ?

En av seks Tyske  Etniske Ungdommer har i de siste tolv månedene blitt utsatt for alvorlige ran og overgall  og opplevd kriminalitet i Tyskland,  i Følgelig har omtrent én av seks unge mennesker i Berlin blitt i de siste tolv månedene, ofre for kriminalitet. 17,9 prosent av ungdommene i undersøkelsen sa at de var ranet, utpresset eller slått.  Landsgjennomsnittet var 16,8 prosent. 12,8 prosent av ungdommene i undersøkelsen, eller om en av åtte, var i fjor, ofre for overgrep.Studenter fra innvandrerfamilier blir derfor ofte voldelige. Spesielt unge, deres foreldre fra det tidligere Sovjetunionen eller i Tyrkia kommer fra, har betydelig høyere forekomst av vold og kriminalitet enn gjennomsnittet. Her er det også en sammenheng med islam og formidlet bildet av maskulinitet

Hvert fjerde ransoffer blir ufør

Ett av fire ransofre ender som uførepensjonister, viser ny forskning.

Risikoen for folkemord i verden 2011

Sør Afrika

Kristne i hele Midtøsten blir forfulgt av stadig intolerante muslimske majoriteter, mens muslimer i «kristne» Europa og Nord-Amerika har fullmakt til å kreve stadig flere privilegier.

Hva holder Eu på med ?

Har EU en hemmelig plan for å oversvømme Europa med 50 millioner afrikanere ? Den europeiske union ønsker femti millioner afrikanere til europa innen 2050,

innvandrere til  som avslørt av avisen «Daily Express».

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: