Et avskyelig vedtak


Norge:

GRYNERLØKKA/TØYEN: Flere ungdommer pågrepet etter ransbølge. Ungdommer må stå til ansvar for meningsløs ransbølge i Oslo øst.Intetanende personer i Oslo indre øst har den siste tiden opplevd at to eller flere unge menn har stoppet dem på gata derde har blitt truet, noen med våpen, og hold igjen, nærmest som en frihetsberøvelse. Ofrene har blitt tvunget til å gi fra seg bankkort og kode. Deretter har de unge gjerningsmennene løpt til nærmeste minibank og tømt bankkortet for innhold. Til slutt har de sluppet fri offeret.

Et avskyelig vedtak : PÅ et enstemmig medlemsmøte i Vågå Arbeiderparti gikk de i går kveld inn for at overgrepssiktede Rune Øygard igjen skal velges som ordfører. Det er merkelig at ingen synes å   reagerer på at en voksen mann trekker med seg et barn i offisielle middager ,og det gang på gang.  Er slikt normalt !?  Den lille piken var 13, 14 til 15 år!

§ 195. Den som har seksuell omgang med barn under 14 år, straffes med fengsel inntil 10 år. Dersom den seksuelle omgangen var samleie, er straffen fengsel i minst 2 år.

Etter straffeloven 1902 § 119 straffes en offentlig tjenestemann som i strid med sin plikt medvirker til at en siktet eller en domfelt person unnviker eller at straff ikke fullbyrdes eller at en for mild straff fullbyrdes.

Straffeloven 1902 § 118 rammer offentlige tjenestemenn som ved misbruk av sin stilling hindrer at noen blir domfelt eller idømt riktig straff, eller som uriktig unnlater å forfølge en straffbar handling.Overtredelse straffes med tap av tjenesten eller med hefte eller fengsel inntil tre år.

Rødgrønnes lek med liv:

Deler av E14 har spor opptil seks centimeter dype. Sjåfører frykter alvorlige ulykker.Veien er så nedslitt at det rett og slett er en risiko å kjøre der. Spesielt ved nedbør da det er mange centimeter vann i sporene. Det er farlig når du møter biler på den smale veien og er nødt til å kjøre i sporene som er fulle av vann. Alle vet hva vannplaning kan føre til. Og til vinteren vil det bli umulig å skrape veien slik at det blir bart i hele veibanen, sier Flaten.

Hvis vi gir samme rettigheter til folk som er her ulovlig som alle oss andre, da kan vi like gjerne legge ned UDI og åpne grensene, sa Tor Woldseth (Frp).

Tårer og applaus da KrF sikret flertall for krav om papirløses (mordere og allslags mennesker kan være blant disse som har fått beskjed av advokater å kaste pass og identitetspapirer) rettigheter i Bergen bystyre. For SV er dette en uendelig viktig sak. Dette handler om hva hele vår sivilisasjon er tuftet på, vi kan ikke springe fra ansvaret vårt, jublet Miljeteig.

Danmark :

Islamister vil indføre sharia-zoner i København 

Patruljering i TingbjergGruppen er ifølge Jyllands-Postens oplysninger bl.a. ledet af prædikanten Abu Ahmed, der har undervist flere personer involveret i terrorsager herhjemme.Kaldet til Islam bebuder, at gruppen vil patruljere døgnet rundt i første omgang i Tingbjerg-bydelen i København, siden flere steder på Nørrebro og endelig i resten af Danmark. I sharia-zonerne skal der tages fat i folk, der drikker, spiller, går på diskotek og andet, som ifølge salafisterne strider mod islam.Vores budskab er: Lad nu være med at mistænkeliggøre muslimer over en bred kam,« siger Imram Shah, der mener, at årsagen til, at der overhovedet er personer, der har ekstreme synspunkter i Danmark

Grillsesong, :Køge: Beboerne ved Parvej 44 og 126 i Køge vågnede i morges op til synet af omfattende ødelæggelser på biler, affaldsskur og cykler.  Jeg ser med det samme, at det er min bil, der er ild i. Det er en særlig handicap-bil, og der er tre måneders leveringstid på at få sådan en, siger Jan Jacobsen, der skyndte sig ned på gaden, da han så sin bil omspændt af flammer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: