Nyhets klipp 15/10-11


Italia :

Wall Street Demonstranter brøt seg inn i Goldman Sachs, som ligger i hjertet av Milanos finansdistrikt, forteller politiet ifølge Reuters. Politiet brøt fort inn og stoppet demonstrantene, det som er igjen er rød grafitti som uttrykker sinne mot Berlusconi. 

Er dette grunnen til at de rødgrønne media elsker Wallstreet demonstrasjonene ?

Dette er hva rødgrønne medier kaller konflikt mellom kristne og muslimer. Jeg kaller dette utrenskning og drap på kristne koptere. Rødgrønne = nazisme og Islam, de er for utryddelse av kristne, jøder og hater demokratiet.

Sverige :

Fargerikt fellesskap I AbZurdistan 
Stenkastningen mot bussarna har pågått en längre tid.
– Ända sedan augusti har vi haft stora problem med ägg- och stenkastning mot våra bussar. Bara den senaste månaden har vi haft elva incidenter.

Hela den huset där apotek, bank, konditori och den gamla postlokalen ligger totalförstördes i nattens brand.På andra sidan vägen samlades förtvivlade boende som bara kunde konstatera faktum. En kvinna hade sett två ynglingar (innvandrere ) springa från platsen strax innan branden började. Siste: För kalmarpolisen, som kritiserats för att bränderna kunnat pågå i två månader, kom gripandena som en lättnad.

De kriminella gängen i Malmö omfattar flera hundra medlemmar och sedan 2004 har nio människor mördats i så kallade «uppgörelser i den undre världen». Men det begreppet är inte längre gångbart, de kriminella gängen har trängt sig in i samhällskroppen, säger två reportrar som studerat problematiken.

Norge :

-Breivik skriver i manifestet om en rekke episoder der han hevder han ble overfalt av utenlandske gjenger. Ifølge advokat Lippestad har Breivik i politiavhør beskrevet en rekke hendelser mot ham selv og miljøet han tilhørte. Kulturmarxistene har sørget for at Oslo er blitt en ødelagt by. Han bygger dette opp med det han hevder er flere truende møter med ungdom med pakistansk og afrikansk bakgrunn, som han hevder å ha vært utsatt for.
Breivik skriver blant annet om hvordan han angivelig ble forsøkt ranet av en pakistansk gjeng utenfor en konsert da han var 15, men at en sentralt medlem av A-gjengen sørget for at han ble uskadd.
Han hevder han ble forsøkt ranet ytterligere to ganger som 17-åring, og at han ved et tilfelle ble slått med en billiardkø. Han beskriver flere andre angivelige truende hendelser og voldelige episoder, og at han ved et tilfelle brakk nesa.

Økt risiko for hjernesykdommer hos norsk-pakistanere

Adam, en tidligere muslim, kommeri følge  legen hans aldri til å kunne gå igjen. Han ble dyttet ned fra fjerde etasje og falt ned på et stengulv. Han var bevisstløs i femten dager. Han overlevde. Hva som er sjokkerende er at den som ga ordre om å drepe Adam var hans egen mor. 

Amerika :

Prisvinnende journalist skriver bok om svart mob vold mot hvite.

I hundrevis av episoder og i mere enn 50 byer siden 2010, har grupper av svarte mennesker  – overfalt, skremmende, stalking, truende, vandalisering, stjeling, skyting, knivstikking, og voldtatt og drept hvite.Men lokale medier og offentlige tjenestemenn er tause. Kriminalitet er fargeblinde, sier en Milwaukee politimesteren. Race er ikke viktig, sier en Chicago avisredaktør.

Afrika:

 Mange mener at medlemmer av landets nye elite betaler heksedoktorer store pengesummer for barne-ofrene i et forsøk på å øke sin rikdom.

Frankrike :

En fransk lærerer svever er mellom liv og død etter å ha bli tent på av elver/Islamister etter å ha forsøkt å stanse bråk mellom elever i skolegården.

Spania :

 Spanske læreren ville gjøre en forskjell og tok permisjon fra jobben. Det har vært helikoptre og politi inn i søk på to kvinnelige spanske hjelpearbeiderne som ble kidnappet torsdag formiddagen fra verdens største flyktningleir i Kenya. Kidnappingen av de to kvinnene skjedde på. 13.30 lokal tid. Bortføring har blitt bekreftet av det spanske utenriksdepartementet. Ifølge det lokale politiet tilhører gjerningsmennene av radikale somaliske islamistiske organisasjonen Al Shabab, som er en sidegren av Al Qaida

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: