Nyhets-klipp 13/10-11


Den Arabiske Vår:

Dagen etter den uheldige hendelsene Maspero, hvor den egyptiske hæren  angrep en gruppe fredelige demonstranter og drept  titalls av dem. Hundrevis samlet seg for å tilby kondolanser og solidaritet med familiene til martyrene.

Sverige:

Kommunen brenner, men ikke i landsdekkende aviser

Efter mer än 10 år i Kalmar börjar vi nu se effekterna av vår invandrarpolitik. Berga, en stadsdel norr om centrum har sakta förfallit och butikerna lämnar lilla Berga centrum. Kvar blir Ica och div. gäng med ungdomar som nu roar sig med att bränna allt de kommer över. När jag flyttade hit på 90-talet var Berga ett relativt lugnt område med lite butiker men nu vet jag inte vart det är på väg. De senaste veckorna har lokalblaskorna fyllts med artiklar om de olika bränderna och vad som kan tänkas ligga bakom. Det är intressant att se hur tidningarna vinklar det hela, Östran verkar inte backa för att hänga ut folkgrupper och orsakerna till varför det ser ut som det gör. Barometern verkar mer utmåla de “stackars” ungdomarna som offer för en kommun som inte vill satsa på fler fritidsgårdar osv.

Danmark :

VenstreEkstreme Fazister (Sv og folk som er for Væpna Revolusjon = er alene om terror i Danmark, såkalte høyreekstreme har ikke utført noen.
Det sidste års tid har der været to terrorsager mod venstreradikale, og hvis rapportens forfattere ikke mener venstreekstremisme udgør et større problem end højreekstremisme, så har de ikke sat sig godt nok ind i tingene. De fundamentalt forskellige løsningsforslag taler for sig selv. http://www.uriasposten.net/archives/29973

En 16-årig pige blev bortført i en varevogn og voldtaget af to ‘tyrkiske’ mænd i Vestskoven i Brøndby. Politiet kæmper med at opklare en uhyggelig voldtægt af en 16-årig pige.

Norge Verdens Beste land :
Brurås-Leine forteller blant annet om pasienter som ikke får smertestillende når de har vondt, på grunn av tidspresset. Andre pasienter blir sittende på toalettet i lang tid uten å få hjelp. ( penger til regnskog : 10 milliarder til Indonesia og 9 milliarder til Brasil ) Christel Brurås-Leine (30) slutter som sykepleier ved Oslo universitetssykehus. –Arbeidsmengden er blitt så stor at jeg må si stopp, sier hun.

Verdens beste land (med Ap/rødgrønne )? Fortviler over gamle ambulanser i Oslo

Amerika :

Og her er noen grunner for hvorfor venstrevridde media elsker disse demonstrasjoner

Gi det amerikanske folket en seier

Det er allikevel ingen tvil om at demonstrantene har et budskap og vet hvor skoen trykker. Arbeidsledigheten er rekordhøy og landets gjeld vokser. De siste ukene har president Barack Obama reist landet rundt for å promotere American Jobs Act, som har møtt mye motstand fra republikanerne. Ps: Demonstrantene får betalt

A new video posted to YouTube shows the protester loudly and aggressively proclaiming “the Jews control Wall Street.” 

Occupy Wall Street: Darker Side Emerges                                                                                                                                

England :

        

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: