No Go områder i Europa


Kafir er et arabisk ord der betyder en «hedning» eller en person der skjuler, benægter eller dækker over sandheden. Kulturelt anvendes ordet som et nedsettende  betegnelse for en ikke-troende, en ikke-muslim, en muslim fra en rivaliserende sekt, eller en som har forlatt islam.

Islamsk lovgivning (sharia) skiller mellom tre forskjellige typer av vantro (kafir):

  1. kafir dhimmi (vantro som er under forfatningsmessig beskyttelse)
  2. kafir harbi (vantro som man er i krig med man må ikke være jøde)
  3. kafir musta’min (vantro mennesker som for eksempel handelsreisende eller besøkende som er under den islamske stats beskyttelse)

BELGIA

Hovedstaden Brussel hvor ca. 20% er muslimer), Flere bydelerhar blittr «no-go» soner forkuffar/vantro og politifolk, som stadig blir bombardert med steiner av muslimske ungdommer. I Kuregem distriktet i Brussel, som ofte ligner en urban krigssone, blir politiet tvunget til å patruljere området med to politi biler : En bil til å gjennomføre patruljer og en annen bil for å hindre at den første bilen fra å bli angrepet. 

FRANKRIKE

Store deler av muslimske nabolag er nå betraktet som «no-go» soner av fransk politi. Ved siste opptelling, er det 751 Sensitive Urban soner (Zones Urbaines Sensibles, ZUS). En komplett liste over ZUS kan bli funnet på den fransk regjeringens nettside , komplett med satellitt og kart. Anslagsvis 5 millioner muslimer bor i No go områder, i store deler av Frankrike  som den franske staten har mistet kontrollen. 

ITALIA

Muslimer har okkupert Piazza Venezia i Roma for offentlige bønner. I Bologna, muslimer har gjentatte ganger har truet med å bombe San Petronio katedralen fordi den inneholder en 600-åring fresco inspirert av Dantes Inferno som viser Mohammed blir pint i helvete. 

NEDERLAND

En nederlandsk domstol beordret regjeringen til å slippe til offentligheten en politisk ukorrekte liste på 40 «no-go» soner i Holland . De fem muslimske problem nabolag er i Amsterdam, Rotterdam og Utrecht. Det Kolenkit området i Amsterdam er nummer én muslimsk «problem distrikt» i landet. De neste tre distriktene er i Rotterdam – Pendrecht, het Oude Noorden og Bloemhof. Den Ondiep distriktet i Utrecht er i femte posisjon, etterfulgt av Rivierenwijk (Deventer), Spangen (Rotterdam), Oude Westen (Rotterdam), Heechterp / Schieringen (Leeuwarden) og Noord-Oost (Maastricht).

STORBRITANNIA

Ett islamske Emirater prosjektet nevner de britiske byene Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, samt Waltham Forest i nordøst London og Tower Hamlets i Øst-London som territorier å være målrettet forNo go soner og  Sharia lov.

I Tower Hamlets område i East London (også kjent som den islamske republikken Tower Hamlets. Har ekstremistiske muslimske predikanter, som kalles Tower Hamlets Taliban , regelmessig drapstruetl kvinner som nekter å bære islamsk slør . Plakater som erklærer «Du går inn i en sharia-kontrollert sone og Islamske regler håndheves her»

I Bury Park-området i Luton, har muslimer blitt beskyldt for «etnisk rensing» og  trakassering av ikke-muslimer til det punktet at mange av dem flytter ut av de muslimske områdene. I West Midlands, har to kristne forkynnere blitt anklaget for å «hat forbrytelser» for å dele ut evangeliet brosjyrer i et hovedsakelig muslimsk område i Birmingham. I Leytonstone i øst-London, sier den muslimske ekstremist Abu Izzadeen, til tidligere innenriksminister John Reid : » Hvordan våger du kommer til vårt  muslimsk område . » 

SVERIGE

Som har noen av de mest liberale innvandringslover i Europa, store deler av den sørlige byen Malmö – som det bor  mere enn 25% muslimer – er «no-go» soner for ikke-muslimer. Malmøs bydel Rosengård som hovedsakelig består av muslimer er  uten politi beskyttelse .Den mannlige ledigheten i Rosengaard anslås til over 80%. Når brannfolk forsøkte å slukke en brann i Malmøs største moské , ble de angrepet med stein og molotovcocktails. 

TYSKLAND

Sjef  poltimesteren Bernhard Witthaut, sa  i ett   intervju 1 august  med avisen Der Westen ,de han  avslørte at muslimske innvandrere etablerer  «no-go» soner i byer over hele Tyskland i et alarmerende tempo.

Intervjueren spurte Witthaut: «Er det urbane områder – for eksempel i Ruhr – distriktene og boligblokker som er» no-go områder «, som betyr at de kan ikke lenger være sikret av politiet?» Witthaut svarte: » En Hver politimester og innenriksminister vil benekte at det overhodet eksisterer noe slikt: 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: