Farer NRK med løgn og halvsannheter ?


vg.no/nyheter/utenriks/

I følge resonementet til media og Nrk er du høyrevridd og nazist fordi du harmes/reagere mot ran og mord.

Og da er det fult legitimt å lyve? eller hur Nrk ? Det verste i mine øyne att vi er pålagt å betale for åpenbare løgner og propaganda.

Joseph Goebbels snur seg vel flere ganger om i graven av ren og skjær beundring for den lisensiert propaganda. ( Han arbeidet etter prinsippet om at hvis en løgn blir gjentatt ofte nok vil den tilslutt bli en sannhet.) 

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7628826: Unge grekere som er frustrerte over landets økonomiske situasjon, angriper gresk politi. Utsendinger fra EU og Det internasjonale pengefondet (IMF) kom til Hellas onsdag for å gjøre en vurdering av landets økonomi. Demonstrantene i Aten ropte at de internasjonale organisasjonene må kastes ut av landet. steiner under en demonstrasjon i Athen onsdag.

http://www.canada.com/news/Lokalbefolkningen iscenesatt en demonstrasjon på mordstedet mandag ettermiddag og demonstrerer for bedre politibeskyttelse

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nynazister-overfoll-invandrare

http://www.imerisia.gr/:  Men på vei til bilen ble Manolis angrepet  av tre individer som av flere vitner er beskrevet som arabere. De var ute etter etter videokameraet han hadde tatt med seg for å filme fødselen.Araberne angrep Manolis Kantara med minst tre  knivstikk i ryggen og nakken, og han hadde kuttpå hendene da han forsøkte å forsvare seg fra knivangrepet. Gjerningsmennene stakk av etter angrepet, men ble observert av flere vitner som har gitt samme beskrivelse av gjeningsmennene

Den Drepte:

www.newsbeast.gr :Politiet brukte tåregass  i Patission. Volden brøt ut etter en 44-år gammel mann ble knivstukket til døde tidlig tirsdag da han skulle å kjøre sin gravide kone til sykehus. Mennene, som var vitner til mordet beskrev det  som 3 utlendinger som angrep og ranet videokameraet fra ham som han hadde tatt med for å filme fødselen av sitt andre barn.

http://www2.rizospastis.gr/«Vi uttrykker sorg og sinne oss for det brutale drapet på 44chronou i Athen.

I stedet styrker regjeringen  stadig sin undertrykkende mekanismene rettet mot folket, Regjeringen må ta hastetiltak for å beskytte folks eiendom og familier som blir herjet av utbruddet av kriminalitet som  ran, narkotika, prostitusjon,alt utført av innvandrere Regjeringen er ikke uten skyld, og kommunen, i dag og i går,  har ikke tatt skritt for å forbedre livene våre innbyggerne.Hvem av disse historiene er sanne?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: