Rapport fra Abzurdistan


 
 
12 esptember 2010

Nu kraftsamlar man från olika delar av samhället för att komma till rätta med problemen???

Slik fortsetter det:

OG FORTSETTER

OG FORTSETTER

14.sep.2009

23. August gikk norske medier sammen om å hemmlig holde opptøyene i Gøteborg!

forvisomelskernorge.blogg.no/1252950685_23_august_gikk_norske.html 
 
16 APRIL 2010
HÖÖR. Tingsrätten bedömer att 23-åringen gjort sig skyldig till våldtäkt mot en 13-årig flicka från Höör. Ändå slipper mannen fängelse och döms i stället till skyddstillsyn med 60 timmars terapi.
– Jag är riktigt upprörd över domen, säger åklagaren Charlotte Ottosen.
nsk.se/article/20110416/HOOR/704159768/-1/-/domd-valdtaktsman-slipper-fangelse

En 43-årig man har dömts till fängelse i åtta månader för sexuella övergrepp på sin egen dotter.Mannen döms för att så gott som varje dag i ett års tid  ha förgripit sig sexuellt på dottern, som när övergreppen började var elva år gammal.

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=4459348

Dette her kom ikke på trykk engang:to 11 årige piker på fødsedagslfeiring ble sexuelt antastet av såkalte ensammkommende barn(20 til 30 år) sammen med to 11 årige gutter og guttene som prøvde å beskytte jentene ble mishandlet SÅ DU VÅKN OPP

Jönköpings tingsrett dømmer derfor Sam Ishak, født 1969-01-27, til FIRE MÅNEDER FENGSEL for seksuellt overgrepp mot 2 barn. Den dømte Ishak fornekter att han skulle ha begått disse overgrepene.
Jönköpings tingsrätt mål B 3885-09 politisktinkorrekt.info/2011/01/04/pizzeriaagare-domd-for-sexbrott-mot-barn/#more-72950

15 april 2010

Gränspolisen i Södermanland är alldeles för effektiv, så effektiv att man nu gör omprioriteringar och flyttar ett antal av gränspoliserna på Skavsta flygplats till andra verksamheter.Genom åren har gränspolisens inre utlänningskontroll lett till att flertalet kriminella organisationer fått se sina verksamheter skadas. Många av de illegala invandrarna har använt sig av ligor som specialiserat sig på människosmuggling och dessa är de stora vinnarna när gränsbevakningen urholkas.
Tisdag 19 april 2011

Den svenska politiska elitens främste sociala medieanvändare, utrikesminister Carl Bildt, var tidigt ute med kommentarer till valet i Finland.
«Det finns anledning att vara oroad över nationalpopulisternas stora framgångar i de finländska valen»

 
.expressen.se/nyheter/1.2406671/bildt-om-finska-valet-finns-anledning-att-vara-oroad

 Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka Mona Sahlin är integrationsminister (s) i Sverige. Hon säger de här orden i Sveriges Radios P1 Morgon, som ytterst handlar om det mångkulturella experimentet som Sveriges politiker gör till världsledande flyktingmottagande nation.

 Statsminister Fredrik Reinfeldt – Ha tålamod med demokratin och låt rättsväsendet arbeta, var hans råd till svenskarna. Det är viktigt att slå fast att det är oacceptabelt det som skett, sade han på en presskonferens idag på Rosenbad.Viktigt att anstryka att de tre händelserna inte bekräfatt hör ihop, även om mycket tyder på detta, säger Reinfeldt.

  OECD :Sverige er nå en av de mest anti-sosial land. Bare Mexico og Chile viser en høyere grad av «antisosial adferd» blant OECD-landene, ifølge en ny undersøkelse.

 http://www.oecd.org/document/24/0,3746,en_2649_37419_2671576_1_1_1_37419,00.html
 
30 november, 2010  

En (svensk) hemlös kvinna har berättat att hon inte fick sova över i kyrkan. De sa att de måste ge plats för ”papperslösa” (illeGALE innvandrere)

meritwager.wordpress.com/2010/11/30/det-kom-ett-uppgivet-mejl-vem-ska-hjalpa-stockholms-hemlosa-vintern-2010/
 Redan 2012 kommer 73 svenska kommuner att ha en ansträngd försörjningsbörda. Om 20 år handlar det om över 200 kommuner
HVA DE IKKE FORTELLER ER AT DET ER INTAKET AV INVANDRERE SOM ER ÅRSAKEN
dn.se/debatt/framtidens-valfard-en-stor-borda-for-200-kommuner

Migrationsverket underlåter att polisanmäla bedrägerier och förfalskningar av handlingar och beviljar i stället PUT.’

 Björn Ulvaeus i ABBA:
Vi kan nu konstatera att det finns ett inofficiellt hädelseförbud när det gäller islam, i praktiken agerar ju många kulturinstitutioner som om det funnes, skriver Björn Ulvaeus apropå debatten kring censuren Kulturhuset i Stockholm.

newsmill.se/artikel/2011/04/10/sverige-har-inf-rt-inofficiellt-h-delsef-rbud-n-r-det-g-ller-islam
 «Dom kallar oss svennejävlar» – rasism mot svenskar i Södertälje
 
 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8604525.ab
 

 Enligt uppgifter till PI kommer Askersunds kommun att flytta på tio stycken personer på ett äldreboende för att göra plats för ytterligare ensamkommande.

na.se/nyheter/askersund/1.1068403-flyktingbarnen-flyttar-in

Rosengård 18 jan 2011

Har du hørt eller lest noe om dette i media? Åtie er også å lyve Film från raketbeskjutning av polis och förbipasserande bila

Skolorna i Rosengård Malmö har rekorddåliga resultat

http://svtplay.se/v/2367962

Filmen som ska lära svenska elever sex

aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article8350041.ab
APRIL 2010
 I dag vänder myndigheterna en 12-årig flicka ryggen.Flickan är rädd för sitt liv, hon vågar inte vistas utomhus ensam. Och det visar sig att hennes rädsla är befogad. När hon en dag går hem till en vän ser pojkarna det. De går dit, tränger sig in och våldtar flickan på nytt.
http://canuteocean.blogspot.com/2010/04/12-aring-flykting-i-eget-land.html
 
 Malmös snöröjare utsätts dagligen för våld och hot
 
 

En stor del av de så kallade flyktingarna som varje år tar sig till Sverige mirakulöst nog kan åka tillbaka till hemlandet de påstår sig ha flytt ifrån så fort ett permanent uppehållstillstånd delas ut. /hd.se/skane/2011/01/10/polisreaktion-mot-flyktingars/

Jødisk familie truga på livet i Sverige

http://www.vl.no/verden/article121319.zrm
 
15 desember

Simon Wiesenthal Center: advarer mot Sverige på grunn av trakassering av jødiske borgere i  Malmø, den tredje største byen i Sverige. Beslutningen er formidlet til den svensk justisminister Beatrice Ask. Dr. Samuels oppfordret Norge til å styrke sikkerheten for alle jødiske institusjoner, og legger til “Det er uakseptabelt i et demokrati som er  forpliktet til å beskytte sine borgere, at den svenske jødiske samfunnet nå er tvunget til selv å betale for de nødvendige  sikkerhetsfunksjoner for å beskytte sine liv og eiendom,” sa han.

29 juli-2010

Rabbin utsatt för antisemitiska hot

28/3-10 
Europas jøder føler seg mer utrygge og truet. Sist år ble det registrert det høyeste antallet antisemittiske hendelser siden 2. verdenskrig.

Judiska Simon Wiesenthal Center i Los Angeles varnar judar för att resa till Malmö

Största möjliga tystnad?


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: