Gå med hijab, da er du en ren kvinne og kan ikke bli voldtatt. .


8#!]

Sheikh Hilaly:Når det gjelder voldtekt, er det 90 prosent kvinnens ansvar. Hvorfor? Fordi det er kvinnen som eier forførelsen våpen . Det er hun som tar av seg klærne, forkorter dem, flørter, tar på sminke og brunkrem og går frigjort på gatene, Gud beskytte oss, daglig. Det er hun som flørter, hever og senker blikket , et smil, en samtale, en hilsen, en prat, en date, et møte, er en forbrytelse.

Det “udekkte kjøtt” var jenter som var så unge som 14 år, som angriperne mishandlet i timevis. Deres forbrytelse var at de var kjøtt, og de var avdekket ved å unnlate å bære  Hijabsfor å hindre seg selv fra å bli “misbrukt”.

Dette tilsier at kvinner i alle land med en betydelig muslimsk befolkning harkun to valg, å dekke seg til fra topp til tå eller bli overfalt. Ved å dekke seg til aksepterer kvinnen sin underlegenhet over for mannen. Å nekte å bære hijab kan få henne voldtatt eller drept.

Burka, Chador , hijab eller noen av de andre plaggene som dekker kroppen er til for å beskytte de muslimske kvinnene “og for å  beskytte dem fra menn”, og for å beskytte menn fra å begjære kvinnene. Disse plaggene er ment å dekke sine «Awrah”, som på arabisk betyr nakenhet eller feilen . Al-Qadhi Ibn-Al-Arabi Maliki sier: “Og alle en kvinne er ‘awrah; kroppen hennes, stemmen hennes, og det er ikke tillatt for henne å avdekke med mindre det er av nødvendighet, eller de trengs for å vitne i retten. “[Ahkam Al Quran 3 / 1579]
En kvinne som ikke klarer å kle seg tildekt på denne måten, oppfører seg skammelig og er åpen for å bli overfalt, som Koranic vers som pålegge ralle  muslimske kvinner å dekke seg selv til.

Anjem Choudary oppmuntrer alle engelske kvinner til å kle seg i sømmelige klær og hijab og burkhas og han håner og hasselerer med de Engelsek verdier.[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7ncElNwBeT
Følgende regler som gjelder alle kvinner:

 1. Du skal holde deg i ditt hjem. Det sømmer seg ikke for kvinner å gå formålsløst ute. Hvis du går ut, skal du være i følge med en maharam, en mannlig slektning.
 2. Hvis du blir tatt alene på gaten, vil du bli pisket og sendt hjem.
 3. Du skal ikke under noen omstendigheter vise ansiktet ditt. Du skal dekke deg med burka når du går ute. Hvis du ikke gjør det, vil du bli alvorlig straffet.
 4. Kosmetikk er forbudt.
 5. Smykker er forbudt.Du skal ikke kle deg i iøynefallende klær. Gå med hijab – da er du en ren kvinne og kan ikke bli voldtatt.Selv hendene skal ikke være utildekket.
 6. Du skal ikke snakke uten å være snakket til.
 7. Du skal ikke ha øyekontakt med menn.
 8. Du skal ikke le på offentlige steder. Hvis du gjør det vil du bli pisket.
 9. Du skal ikke lakkere neglene dine. Hvis du gjør det vil du miste en finger.
 10. Det er forbudt for jenter å bli undervist. Alle skoler som underviser jenter, skal stenges umiddelbart.
 11. Det er forbudt for kvinner å arbeide.
 12. Hvis du blir funnet skyldig i ekteskapsbrudd, vil du bli drept ved steining.
 13. Skilsmisse kan du få i norsk rett, men den er ikke gyldig uten islamsk bekreftelse.
 14. Lytt, lytt nøye og adlyd. Allāhu Akbar

 

En fransk undersøkelse fant at 77 prosent av kvinnene som bærer Hijabs gjorde det på grunn av trusler fra islamistiske grupper.Dette skjer, Paris, Roma, Berlin, København, Stockholm og Oslo.


Linker:

Regjeringen: Uaktuelt å forby nikab

SV vil ikke ha lovforbud mot hijab i skolen

Frp vil ha nasjonalt hijabforbud

Oslo-skole tilbød etnisk norske jenter hijab

På Lambertseter videregående, Skullerud ungdomsskole og Tåsen barneskole forbyr de hodeplagg som caps og lue, men tillater hijab.

Video Nrk «Collor line»
Reklamer

10 kommentar

 1. ………..»De som ser hijaben som et sterkt symbol for muslimer og bruker den for å symbolisere islam er bevegelsen Muslimbrødrene, eller Det muslimske brorskap – som i dag er den største islamistiske bevegelsen i verden.

  – Muslimbrødrenes drøm er å danne en samlet islamsk stat. Vi arbeider med å vise denne religionen frem for Europa, forteller Mohammed Mahdi Akef, lederen for Det muslimske brorskap, til TV 2.

  Den norsk-irakiske forfatteren Walid al-Kubaisi har under flere reiser til Egypt og Jemen møtt og intervjuet folk som forteller om denne bevegelsen, og han advarer mot islamismens fremgang i Norge og Europa»……….sitat slutt.

  http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/muslimleder-vi-vil-danne-en-samlet-islamsk-stat-3349772.html

 2. Her var det mange påstander uten dokumentasjon eller linking til sådan.

 3. Ibn Bin Rashid: I Norge, og resten av Europa tenkte vi slik som deg i middelalderen. I motsetning til dere, så har vi utviklet oss i en positiv retning. Vi har blant annet demokrati, likeverdighet osv. Det er derfor vi har fred og frihet her. Det var vel derfor du/dere kom hit? For å slippe unna ufred og forfølgelse? Noe som følger med den håpløse religionen deres.

  Vi lukter melk? Vel, det er i det minste bedre enn å lukte hvitløk, som det store flertallet av dere gjør. Om dere seirer i Europa, hvor skal dere flykte da? Snakker om å være idiot…

 4. Det står ingen steder i Koran at de skal dekke håret, og hijaben er islamistenes uniform og må forbys i det offentlig rom i Norge.

  Det er bare å se reportasjen om “muslimbrødrene” som er laget av den norsk-irakiske forfatteren Walid al-Kubaisi som har intervjuet arabiske intellektuelle og forskere som forteller om verdens største islamistiske bevegelse “Det muslimske brorskap” som består av noen syke idoiter som tror de skal styre verden………………….. Slike må bekjempes med alle midler og behandles på samme måte som de ville behandlet oss hvis de hadde makten, avlive alle sammen.

 5. Jeg være uenig.
  Hijab er viktig for kvinnen skal ikke vise sitt ytre.
  Kvinnens plass er i hjemmet, og ta av seg barn og mann.

  Muhammed, lærer i Sura 4 at kvinne skal lyde mannen, og at vi kan rettvist med hånd vise dem at mannen er herre i hus. De skal adlyde oss.

  Jeg vært gift i 25 år, og kona vise meg respekt, og taler til meg bare når hun er tilsnakket. Jeg tror Islam vil seire i Norge og Europa.

 6. Menneske som ikke akspetere Islam er undermenneske. Du blir først menneske å bli moslem!
  Allahu Akhbar Allahu Akhbar!

 7. err jaha?
  Enten er dette en sykt dårlig spøk, eller så er det noe i veien med deg.
  Jeg håper at all religion forsvinner…Religion (ja kristendommen skiller seg ikke ut) skaper bare lidelse.

 8. Du bør respektere oss retroende din grise etende hund! Dere lukte melk, og kjerringene deres går nakne om sommeren, og ligger med manfolk!

  dere norske manfoilk er som bikjer i gatene!
  Bli god moslem, bli menneske!
  Besok mosque, og lær!

 9. hehe tatt ute og bli pisket.. hvor i helvete fikk du det fra .. mangel på info kid

 10. Fine regler.
  Kvinnfolkk skal kjenne sin plass.
  I dette landet herske kjerringe i hus og hjem, mens manfolk er som hanreier i gata!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: