En Gledens DAG


Fredens religion
Forbundskansler Angela Merkel melder  i debatten om integreringspolitikk att  det flerkulturelt samfunn «har sviktet fullstendig» . Merkel sa til den bayerske statsminister Horst Seehofer (CDU) att multikulturell er erklært død. Merkel understreket imidlertid at Tyskland ikke vil att tilstrømningen av spesialister skal nedlegges
Denne integreringen har sviktet, sviktet helt og holdent og så total, sa Merkel på lørdag i Potsdam.  Kvalifisert tyske arbeidsledie bør absolutt gå foran ved rekruttering av utenlandske arbeidere, sa kansleren. Arbeidet med å leve i et flerkulturelt samfunn er rett ved siden av hverandre,har  mislykket, sa Merkel  på en kongress av Youth Union i Potsdam. Tvangsekteskap er ikke akseptabelt, og selvfølgelig ville også  jenter fra muslimske familier skulle kunne være med på skoleturer. Innvandring er  en realitet som man må forholde seg til. Tyskland har forandret seg mye siden 1945.  Seehofer sa vi må stå for mer integrering og mindre innvandring. Vi må fungerer som en union for den tyske kulturen og mot multikulturalisme. MultiKulturen er erklært død nå her i Tyskland»ropte han ut på JU Congress i Potsdam. Vi må, når det er mulig, innføre lavere  terskler for å bringe landet framover, sier CDU-politikeren, Frankfurter til Allgemeine avisen. Att tyskere  utvandrer fra Tyskland grunnet innvandrere begynner å bli ett stort problem, sier hun til Welt am Sonntag. Og hvis ingenting skjer, vil mangel på  tyske akademikere utvikle og bremse tysk økonomi.
Ifølge den tyske industri og handel (DIHK) mangler den tyske økonomien rundt 400 000 ingeniører, formenn og fagarbeidere.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: