Aftonbladet støtter vold og trakasseri mot SD


http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10041406

Sverigedemokraternes representanter fremstilles systematisk i den svenske pressen som nazister og rasister

Aftonbladet

sponser Original Gangsters

Det kriminella nätverket Original Gangsters ledare Lars Bergquist vill bilda ett nytt parti inför nästa val.

OG: Trevligt om de känner sig skrämda

http://politisktinkorrekt.info/2010/10/02/aftonbladet-sprakror-for-original-gangsters/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6047492.ab

Skämtade om gangsterledaren på Youtube. Nu har Dano Acar satt ett pris på mannens huvud.

Original Gangsters ble dannet i Göteborg forstaden Bergsjön i 1993 av Denho Acar (alias «Dano» eller «Djingis Khan») og to av hans barndomsvenner.

Acar ble født i Midyat, Tyrkia i 1974, til assyriske foreldre, og hans familie flyttet til Bergsjön i 1985. I 2007, Denho Acar flyktet til feriestedet Marmaris i Tyrkia siden han var etterlyst for brannstiftelse og  angrep mot en kafé Göteborg.  Acar har aldri fått svensk statsborgerskap, bare oppholdstillatelse, og i august 2008 ble oppholdstillatelsen opphevet.

Alle medlemmene er menn, og gjengens medlemmer har ulik etnisk bakgrunn: de fleste er fra land for eksempel Iran, Finland, Tyrkia, Assyrere, Kurdere. Latin-Amerikanske og fra det tidligere Jugoslavia.

Tegnet på  medlemskap er en tatovering av gjengens symbol, som har blitt inspirert av den assyriske flagget og viser bokstavene «OG» i midten av en sol.

Original Gangsters (OGer) er en assyrisk / syrisk kriminell gjeng i Sverige og har  sin base i Gøteborg. Medlemmer fins i Halmstad og Jönköping,  og er en av en håndfull svenske kriminelle gjenger som har fått betydelig medieoppmerksomhet. Dets leder og grunnlegger er Denho Acar, som flyktet til Sverige i 2007. Det nåværende antall medlemmer er usikre.

Gjengen tok sitt navn fra begrepet Original Gangster brukes av gangsta rapperen Ice-T i 1991

Om Ice-t

Konflikter med andre gjenger
Original Gangsters  fikk for alvor  medias oppmerksomhet når de kom i voldelig konflikt med andre kriminelle gjenger.
Den første kjente store voldelige konflikten var i 2000.

Konflikten mellan OG och X-team (Bandidos)

Medlemmene i  Naserligan som var av albansk avstamming kom i konflikt om lønnsomme aktiviteter i Göteborg, om Bla. ulovlig gambling.  Det var også en bakgrunn att et ledende medlem i OG skal ha knivstukket to av Naserligans i 1996, dera de hadde jobbet som dørvakter.  Etter OG mannens løslatelse fra fengsel i februar 2000 utbrøt det skyting  mellom de to gjengene i  mai 2000 utenfor en ulovlig spillebule i Gøteborg, som førte til at to av albanerne ble såret. Hevnen kom den 4. juni 2001, da medlemmer av Original Gangsters, på en en offentlig badeplass, Näset i Göteborg, og skuddveksling brøt ut midt blant de badende. En person av Naserligan ble skutt i brystetog såret under skytingen. Flere voldelige hendelser fulgt i løpet av sommeren 2001, der en uskyldig 37 år gammel tilskuer ble alvorlige såret  i en nattklubb hvor de to gjengene brakte i sammen. Kkytingen på badeplassen gjorde førte imidlertid til at  politiet foretok en rassia som førte til to hundre arrestasjoner og femti konfiskerte våpen, dette førte til  att de to gjengene inngikk våpenhvile.
En annen konflikt involvert Original Gangsters og X-Team, som er en supporterklubb av Bandidos. Den ble initiert av nattklubb krangel mellom de yngre brødrene «av de to gjengene den 15. juni 2002. Acars yngre bror fortalte om en OG medlem ved navn Kotaran om hendelsen, og han bestemte seg for å drepe lederen av X-Team for hva hans yngre bror hadde gjort.Den påfølgende natten gikk  Kotaran til X-Team lederens leilighet, og tok skyte posisjon bak en blomsterkasse utenfor. Han identifiserte en person som som han trodde X-Team lederen og  skjøt og drept med åtte skudd. Den personen han myrdet, var imidlertid ikke  X-Team lederen, men hans yngre bror, dvs. den personen faktisk er involvert i krangelen kvelden før. Dette utløste en serie av voldelige hendelser mellom Original Gangsters og X-Team. Politiet slo hardt ned på de kriminelle gjengene i Vest-Sverige og de to gjengene for å roe ned politiet bestemte de seg for en våpenhvile i 2005,  våpenhvilen ble imidlertid brutt i juli 2007 i Halmstad

X-Team ble siden oppgradert til en vanlig Bandidos klubb.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1452988.ab

Sjefen for Original Gangsters:
Vi har etablert oss i Norge

Se 17 min inn i programmet

http://www.dailymotion.com/video/xb5dhq_vad-sager-zavalay_news

Reklamer

2 kommentar

  1. The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if
    it can survive a forty foot drop, just so she can
    be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she
    has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it
    with someone!

  2. IZLAM=FAZICME!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: