Tyskland, i fortapelsens ånd?


23 juli 2010

derwesten.de/nachrichten/politik/NRW-Arbeitsminister-warnt-vor-Auslaender-Gettos-id3271036.html

Tysk politi har nå helt gitt opp overfor de kriminelle tyrkere i North Rhine-Westphalia (NRW).

De har nå anmodet tyrkiske myndigheter om å sende tyrkiske politistyrker til Tyskland for om muligklare å håndtere de voldelige tyrkiske kriminelle.

Det er 3,5 millioner muslimer i Tyskland og de med tyrkisk bakgrunn utgjør 2.3 mil.

Mange tyskere ser ikke politiet som den tapende part i denne skammelige måten å overgi seg for tyrkiske kriminelle. Snarere viser de til politiets knebling og tap av kontroll over tysk lov og territorium som en direkte følge av  de Tyske  politikeres unnfallenhet og stemmefiske overfor de muslimske velgere. Etter å ha mislyktes i å vedta tiltak for å hindre eller kontrollere slik kriminell adferd og for å håndheve gjeldende lover som ville tillatt politiet å ta til tøffe tak mot uregjerlige og kriminelle med innvandrerbakgrunn,  i slike nabolag nytter det ikke med noen silkehansker når gjenger av voldelige ungdommer nå regjerer gata og er helt sjef.

22.07.2010

I GÅR kveld ble det i et45 minutter langt  TV  dokumentar vist  «Slaget om klasserommet, » om det daglige livet på en skole i Essen (NRW). En dag full av brutalitet, en skummel parallell verden som  terrorisere de fåtallige tyske elevene.

«Tyskerne er noe dritt. Det tyske folk vil vi ikke ha som venner og  hvis du skulle ha noen som helst mening blir du stemplet som  nazist , sier en tysk student.

156 studenter hvor av 70 prosent er muslimer. Tyrkere, libanesere, kurdere.

Sebastian (16) er gjentatte ganger banket opp av klassekamerater. «Selv med en stol de har slått ham.» sier hans mor.

Kilde:http://www.bild.de/BILD/politik/2010/07/22/auslaender-terror-an-deutschen-schulen/ard-schock-dokumentation.html http://translate.google.no/translate?hl=no&sl=de&u=http://fmtvnet.wordpress.com/2010/07/&ei=QAxMTL-NJsWOjAfd1LHYDA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CC0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DImmigrantenvierteln%2BSt%25C3%25A4dten%2Bin%2BNRW%26hl%3Dno%26sa%3DX%26tbo%3D1%26tbs%3Dqdr:m

Video dokumentasjonen: http://mediathek.daserste.de/daserste/servlet/content/4980716?pageId=&moduleId=799280&categoryId=&goto=&show=

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: