Somaliske Fotballslag i slagsmål


25-7-2010

15-åring gruppevoldtatt i Gøteborg

Vi har opplysninger  om att det er om tre gutter fra ett utenlandsk fotballslag som har deltatt i Gothia Cup, sier Roger Helliksson, hos arbeider i nær politiet i Gøteborg

Ved 24-tiden hade politiet endaikkke pågrepet noen misstenkte for gruppevoldtekten. Den 15-år gamle jenta, som bor i Gøteborg, skal ha kjent litt til  gjerningsmennene  da de har møttes  flere ganger mens  turneringen har pågått..

Gruppvåldtäkt ifrågasätts

gp.se/nyheter/goteborg/1.414747-gruppvaldtakt-mot-15-aring vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10035168 politisktinkorrekt.info/2010/07/25/15-aring-gruppvaldtagen-av-gothia-cup-deltagare/

24-7-2010

Gothia cup fortsätter att kantas av bråk – både på och utanför planen.

23-7-2010

vg.no/sport/fotball/ligaer/sverige//artikkel.php?artid=10035028

Jag ringde precis min polare som lirade i första halvleken, han är den mest godhjärtade person jag känner, anyway så fick han tillsammans med blåvitt laget rusa till sitt omklädningsrum, samtidigt som irakierna tog alla deras väskor och värdesaker, men efter att de kom fram till omklädningsrummet var det 2-300 irakier efter de. Mikael sprang till Nya Ullevi och fick räddning och har eskorterats ifrån platsen, men han har ingen aning om hur det är med resten.Al Madina kommer från Sadr-staden i Bagdad, ett av den irakiska huvudstadens fattigaste områden, Upplopp när irakiskt lag åkte ut

SKANDALER I GOTHIA CUP

1977:

En finale ble spilt om siden Gais gikk av banen på grund av att de nigerianske motstanderne spilte alt for brutalt. Matchen ble spilt dagen etter og Gais vant.

1998:

Fem spillere i ett schweiziskt lag ble funnet i damedusjen på Hvitfeldtska gymnas. Ett kypriotiskt lag jager dommeren  og fotballspillere fra det svenske Nyköping gikk av banen med kuler og blåmerker.

2001:

Syv franske gutter, 12-14 år gamle, omringet og  sextrakasserte to jenter på ett disco.

2003:

En fransk leder tiltales og ble dømt til en måneds  fengsel etter å ha skallet ned  en domer under en kamp i Gothia Cup.

2004:

Finalen i P19-klassen mellom  Frölunda og  spanske AC Inter sporte helt ut og  med karatesparker og skandaløse scener utspilte seg på Ullevi. Domaren valgte å  avbryte kampen.

juli 2009

Fem spillere fra Tanzania Försvann

Ett argentinskt og ett engelsk Gothia Cup-lag røyk ihop på en fotballbane i Västra Frölunda. Politipatruljen  måtte roe ned spillerne. En kamp i Kviberg sluttet med att tre spillere  fra det tapende laget mishandlet tre av spillere fra det seirende laget.

2010:

Irakiska fans jager IFK Göteborgs spillere og dommeren etter matchen mellom Al Madina–IFK Göteborg (0–1).

youtube.com/watch?v=Op7D0NgNq-U&feature=player_embedded

20-7-2010

Sex Gothia Cup-spelare i 15-årsåldern blev pistolrånade

Rånarna beskrivs vara unga och färgade, svarta, med afrikanskt ursprung.

18 -7-2010

Inget Gothia Cup-boende i Tynnered

8-8-2009

Vi har vært forfulgt under hele Norway Cup sier  ett somalisk lag fra Trøndelag

Video: www1.nrk.no/Trøndere i fotball bråk

Video: nrk.no/nett-tv/arkivert/105645/

Årsaken til at begge lagene ble diskvalifisert i fra turneringen var spillernes manglende spilleberettigelse.

Muyhadin innrømmer at dette kan ha manglet spilleberettigelse , men hevder spillerne er blitt kastet ut av de klubbene de tilhørte i Trondheim. De ble bortvist fra de klubbene de tilhørte. De fikk ikke være med, og det er derfor de kom til oss.

Gikk amok etter futsalkamp.

dagbladet.no/2009/08/13/sport/fotball/tippeligaen/viking/mame_niang/7634400/

Ransbølge http://www.adressa.no/nyheter/dokument/article1073594.ece (se bildene til høyre)

Sparket ned lagkammerat

Minst tre personer ble skadd, en allvorlig, i forbindelse med en fotballturnering for Somaliske lag fra hele Europa.

Lørdagen spiltes det semifinale for gutter 18-20 år mellom to lag fra London – FC Waberi og Alhijra FC.

En spiller ble så missfornøyd med en dommeravgjørelse for offside att han angrep dommeren.
Blant tilskuerne var stemmnigen opprørt på grunn av dommeren. Spillerne og tilskuerne fra begge lag ble enige om å gjøre opp og dro til Kasserngården.  Der utbrøt det ett vilt slagsmål og en av spillerne ble truffet av en stein i hodet

Flere politipatruljer og ambulanser kom til Kviberg kl 18,00.

En ble hardt skadet, ytterlig en på sykehus og minst en til er skadet.

En bil ble også ramponert. Fire personer er tatt inn til avhør. En av de pågrepne har av vitner anklaget for å ha kastet steinen som traff den som ble alvorlig skadd.

Kampen endte 3-2 til Alhijara FC

Video: www.Fotballdommer i slåskamp

Video: www.Døddruken Russisk fotballdommer

Bookmark and Share


Reklamer

10 kommentar

 1. Utslett rassister fra Norge…… Hvor ble det av rassismeparagrafen ?! Hvorfor brukers ikke den ??

 2. vis du har innvandrere så mye burde vel joine nazi folka!!!!

 3. Bombe at det er sotrør som skaper rabalder. Flåte er bestilt!

 4. […] hvis jeg blir dømt for dette. Hvor står det at Sofiemyr-mann er Iraker? 2) Trøndere i slagsmål https://veggavisen.wordpress.com/2009/08/08/somalisk-fotballs-lag-i-slagsmal/ http://www1.nrk.no/nett-tv/nyheter/spill/verdi/105637 3 )En norsk statsborger er arrestert for drap […]

 5. […] Somaliske Fotballslag i slagsmål […]

 6. var de somalske da? så no mer øst-europeisk og kurdiske ut for meg. men heldigvis liker ikkje frp de uansett hvor de kommer fra:)

 7. Det er en skam at disse kriminelle spillerene omtales som «trøndere».. De er jo ikke en gang norske! Jeg bor på østlandet men jeg er da for faen med ikke noe østlending for det om.. Og jeg bor i Norge, men jeg er for faen med heller ikke en nordmann!

 8. Hadde disse muslimene spilt mot et etnisk norsk lag ville de ha blitt store overskrifter om hvor fæle og rasistiske nordmenn er mot tilhengerene av «fredens religion»

  I og med at brasilianerene er like brune fungerer rasismekortet skikkelig dårlig 🙂

  Ergo gjenstår det bare å innrømme at Suot har oppført seg svært dårlig, med juks og voldelig oppførsel når jukset ble avslørt.

  Suot kaster skam over Norge. Får håpe brasilianerene forstår at dette ikke var nordmenn, og vil komme på besøk også til neste år. Gjester som oppfører seg skikkelig er velkomne, de andre bør dra hjem og takke for seg.

  En liten ting til slutt. Hvorfor ser det ut til at respekt alltid det samme som frykt for muslimer? De skal alltid ha «respekt» og måten de vil oppnå det på er å angripe andre.

  Jeg har masse respekt for japanere, men de går aldri berserk, de bare jobber og står på. Kanskje muslimer skal forsøke å være litt selvkritiske?

  Suotspillerene som har bedrevet knivran og overfall av nordmenn bør straks sendes tilbake til sittt hjemland. Her er de ikke velkommen lenger.
  http://www.adressa.no/nyheter/dokument/article1073594.ece

 9. Ble ikke dette drittlaget beskyldt for å stille med spillere som var for gamle? Cahit Karaman (20) og Kaptein Mosa Al-Hussiny (20) blir intervjuet i dagbla i dag.

  Hvilket lag spiller de på?
  G14 eller G19.

  I rest my cast

  IDIOTER!!!!

  http://www.dagbladet.no/2009/07/31/sport/norway_cup_2009/fotball/7452227/

 10. FrP. Så får vi slutt på dette drittet. Er så inderlig lei av å høre om disse dyrene gang på gang. Send dem hjem på flåte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: