Er Kongehuset verdig vår tillitt?


Bookmark and Share

Dommerne 2 11 Da gjorde israelittene det som var ondt i Herrens øyne. De dyrket Ba’al-gudene 12 og vendte seg bort fra Herren, deres fedres Gud, som hadde ført dem ut av Egypt. De holdt seg til andre guder, slike som folkene omkring dem hadde. De bøyde seg og tilbad dem, og således vakte de Herrens harme. 13  De sviktet Herren og dyrket Ba’al og Astarte-bildene.

Picture of Hindu Goddess Kali. This photograph...

Picture of Hindu Goddess Kali. This photograph was taken during Kali Puja at Naihati, a town in West Bengal, India. (Photo credit: Wikipedia)

Engleskolen til Prinsesse Märtha Louise er hedensk og okkult.
Et utdrag fra bloggen:
Ifølge legenden steg Astarte ned på jorden som en ildfull stjerne og landet i en sjø ved Alphaca i nærheten av Byblos. Astarte er en av de eldste gudinnene fra Midtøsten; hun kan spores helt tilbake til yngre steinalder og bronsealderen og er svært lik Isjtar i Babylon, Hathor og Isis i Egypt, Kali og Irdrani i India, Afrodite og Demeter i gresk mytologi og Frøya i norrøn mytologi.I India  er alltid Månesigden malt over pannen på Siva.  Siden dette symbolet var assosiert med Siva og symbol i Kaaba  kom det også til å symbolisere banneret til islam
Astarte Education gir deg muligheten til å komme i kontakt med dine egne engler (Demoner?)
Cannabis ble også brukt av mange av tilbederne av Kali og andre gudinner. Kali er den hinduistiske motpart til den rasende og sensuell kanaanittisk gudinnen Anat, (del av en lignende Treenigheten med Ashera og Astarte) som også er beskrevet med «hoder festet til ryggen, bandt hendene til midjen.» I middelalderen var marihuana en del av dyrkelsen  av Frøya , Atarte de Kali -lignende gudinner for kjærlighet og død. Se også hvor tett engleskolen er til Allahs døtrehttp://images.google.no/imgres?imgurl=http://volker-doormann.org/moon77.jpg&imgrefurl=http://volker- Allah måneguden giftet seg med solgudinnen. Sammen produserte de tre gudinner som ble kalt ” Allahs døtre ” Disse tre gudinnene” het Al-lat, al-Uzza og Manat (kjent fra de sataniske vers).Uzza kan være forbundet med gudinnen Ishtar, Isis og Astarte, som gudinne av Evening Star og store katter ble viet til det. Det var også assosiert med den greske gudinnen Afrodite Urania og Caelistis, gudinnen for månen

Al-Uzza representerer tillit, årvåkenhet og forberedelse. Det er en intens beskytter og en stor alliert til ansikt slagene i livet. Hun ble æret i antikken med ofring av mennesker og dyr.

Symbolene av Gudinnen inkluderer akasie, palmer og stein funnet i Kaaba i Mekka.Al-Lat ble matchet av den greske gudinnen Athene og kalt «Mother of the Gods». Var en Goddess of Spring, barnløshet, en Moder Jord som bringer stor velstand. Representerer en gudinne for fruktbarhet, bærer hun i hendene en bunt av hvete.

Se også likhetene med muslimsk tro:

Manat Manawayat eller avledet fra det arabiske ordet «Maniya,» som betyr «ødeleggelse, død eller Manatees (delvis porsjon). Manat var derfor en fasett av Gudinnen som styrte skjebne og død. Blant de tre gudinnene, Allah og hans tempel lå på veien mellom Mekka og Medina, hvor han ble tilbedt i form av en mørk stein. The Black Stone, muligens av meteorlignende opprinnelse.  Også frå før-islamsk tid som en himmelsk relikvie, er denne steinen æret og rituelt kysset og tilbedt i århundrer med ærbødighet, steinen blir holdt sammen av et bredt sølv band. Selve strukturen i Kaaba har blitt revet og gjenoppbygd flere ganger i løpet av sin historie. Kaaba «Eller Caaba ‘(begge: kä’b eller kä’b) (NØKKEL) [arabiske., = Cube], det sentrale, kubisk, stein struktur, dekket av et svart klede, i den store moskeen i Mekka, Saudi-Arabia.

I Kaaba – helligdommen ble det ofret til guder fra den gamle arabiske religion. De årlige pilegrimsferdene med sine riter var en god inntektskilde for byens rike handelsstand. Grunnen til at det ble ofret til disse, var bl.a. de trodde at de gamle avgudene i Kaabaen ville ødelegge høsten eller forårsake tørke og sykdommer, hvis de ikke ofret til Ka’abaen. Inne i Ka’abaen fantes det i før muslimsk tid flere avguder som representerte mange  guder, ca  360 jinn Bel.(Demoner) inne i Ka`abahhttp://www.islamrevealed.com/Pagan-Islam.htmldoormann.org/the0.htm&usg=__VPyUzJAdLdyfjeGPcnGqVZariZg=&h=109&w=124&sz=10&hl=no&start=30&sig2=1JzDqNFLwJbouUpNJ4Gftg&um=1&itbs=1&tbnid=GgzNbTYAViS2RM:&tbnh=79&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3DAl-lat,%2Bal-Uzza%2Bog%2BManat%26start%3D18%26um%3D1%26hl%3Dno%26safe%3Doff%26sa%3DN%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1&ei=jA6qS66FMNPe-Qb9tYiEAQ

Baal og Astarte (mann og kone.) De som dyrket Baal ofret sin førstefødte. ( Fri abort?)

———————————————————————————————————————–

 
Astarte

Astarte (Photo credit: caracolquiscol)

 

Kronprinsesse Mette-Marit er et godt forbilde for ungdommen, mener 58 prosent av de spurte i en meningsmålin

Kronprinsesse Mette Marit gir legitimitet til Arbeiderpartiet og Anniken Huitfeldts homoprosjekt.

 

Det er ingen tvil om at kronprinsparet viser et engasjement til støtte for homofile, sier Kommunikasjonssjef ved slottet, Marianne Hagen.

Jeg var del av et miljø som levde utsvevende, fortalte en gråtkvalt Mette-Marit Tjessem Høiby på pressekonferansen på Slottet den 22.08.2001

17 kjente og ukjente mennesker forteller sine historier i boka. Blant de 17 er håndballspiller Gro Hammerseng og kjendisstylist Jan Thomas som begge har bidratt med sine erfaringer om det å komme ut av skapet.

Er det riktig att en som en gang  i fremtiden skal bli Norges dronning fronter bok om homofili?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=566154

http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=13636

Blir det mer riktig om massemediene, kongehuset og de homofile profilere og forherliger homofilitet?

Satan skaper seg om til lysets engel, men han er og  forblir Satan Djevelen uansett.

Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt,som gjør mørke til lys og lys til mørke,bittert til søtt og søtt til bittert! Jesaja. 5.20

Hva står det i Bibelen om slik adferd?

For nå skal vi ødelegge dette stedet, fordi et stort klagerop over folket er nådd opp til Herren. Han har sendt oss for å ødelegge byen Sodoma.»

Som på Sodoma og Gomoras tid, slik skal det være i endetiden.

  • Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er en styggedom. 3 Mos 18,22.
  • Når en mann har omgang med en annen mann slik som en har omgang med en kvinne, har de begge gjort en avskyelig gjerning.3 Mos 20,13.
  • Derfor overgav Gud dem til vanærende lidenskaper. Kvinnene gav seg hen til unaturlig kjønnsliv istedenfor det naturlige. På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brente i begjær etter hverandre. Menn drev utukt med menn, og de måtte selv ta straffen for at de var kommet slik på avveier. Rom 1,26-27.

Homoseksuelt smittede:

I denne gruppen fortsetter den bekymringsfulle utviklingen man har sett de senere årene og det årlige antall påviste hivtilfeller blant homoseksuelle menn har mer enn doblet seg fra 1990-tallet. Av de 92 tilfellene påvist i 2008 oppga 46 at de ble smittet i Oslo, 15 ble smittet andre steder i Norge (hvorav fire i Drammen og tre i Bergen), 23 i utlandet og for åtte var smittestedet ukjent. De siste tre årene har det vært en klar økning av homoseksuell hivsmitte utenfor Oslo. Av tilfellene meldt i 2008 er 60 % smittet i løpet av de to siste årene.¨

I 2008 ble 299 nye personer diagnostisert med HIV-infeksjon i Norge, det høyeste antallet noen gang.

Totalt er det 4086 personer med HIV-infeksjon i Norge.

http://www.kjendis.no/2009/08/08/kjendis/homofile/homofili/gro_hammerseng/jan_thomas/7565906/

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=556798

Reklamer

22 kommentar

 1. […] Link https://veggavisen.wordpress.com/2010/07/11/skapsprenger/ […]

 2. […] Er Kongehuset verdig vår tillitt? […]

 3. Barnløshet behandling ved buk av donorsæd og donoregg. En kvinne som ikke har noen kontrindikasjoner for svangerskap eller fødsel kan gjennomgå sterilitetsbehandlingen. Sterilitetsbehandling ved bruk av donoregg har svært gode resultater. Donoregg muliggjør sjansen for graviditet og fødsel av et friske barn i mange familier når bruk av egne eggceller er ikke lenger mulig.

 4. […] Er Kongehuset verdig vår tillitt? […]

 5. […] Er Kongehuset verdig vår tillitt? […]

 6. Helt utrolig hvordan noen argumenter. Homoer er vel ikke helgener, like lite som hetereoer. De fleste homser har seg ikke i buskene på Sognsvann, like lite som de fleste heteroer byttelåner partnere i såkalte swingers klubber. Hvis man følger med i media, så skjer det utrolig mye rart blant oss heteroer, menn som ligger med døtrene sine, voldtekter osv, men blir det noen ganger brukt som argument mot å være hetero, at det er syndige og dårlige mennesker som ikke egner seg til å oppdra barn?

 7. «Homofilitet»?

  Uansett: Det er artig at du viser til Mosebøkenes fordømmelse av homofili. I Mosebøkene står det mye artig som jeg antar at du også følger – slavehandel er for eksempel helt ok.

  Hva HIV-tallene har i innlegget å gjøre er jeg usikker på. Du mener kanskje at HIV er gudens straffedom mot homofile, på samme måte som svineinfluensaen er gudens straffedom mot de som håndhilser?

 8. Et annet kjent sitat… «Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv.»

  Hva om det var du som ble diskriminert, latterliggjort og sett ned på fordi andre mennesker mener at det du føler er galt?

  Er det så mye bedre å diskriminere noen dersom de er en minoritet – FORDI de er en minoritet?

  Har på følelsen at både Gud og Jesus hadde hatt et litt annet syn på den tankegangen der…

 9. må le… er ikke din jobb å dømme noen i livet… det er det Gud (om det eksisterer) som skal gjøre.. står i din egen bok som du setter så høyt… å hva var det Jesus snakket om… jo toleranse og kjærlighet… lett å glemme slikt ser det ut til…

 10. De eneste menneskene på jorden som har noe i mot homofile er endten hyper-religiøs og siterer drit fra utdaterte bøker, eller de er homofober. Og vi vet jo alle at homofober har en aldri så liten homo i seg…
  Er uendelig glad jeg er ateist, og enda gladere jeg er heterofil. Hvis jeg hadde byttet ut Ola med Olga, og da fått servert piss blogger som dette hadde jeg gått fra vettet. Takk Gud (!) for at homofober og religiøse fanatikere er i kraftig mindretall. Det er ikke mye tess i dere.

 11. HVORDAN KAN EN MANN HA SEG MED EN MANN PÅ SAMME MÅTE SOM MED EN KVINNE? DET TROR JEG IKKE GÅR, DVS DE BIBELSKE VERSA DINE HOLDER IKKE MÅL.

 12. Til Karl¨
  lett sitert fra bibelen. Som du dømmer , etter de samme kriteriene skal du dømmes, Rettferdig?
  Renè

 13. Bjørn, jeg er ikke kristen.
  Hvorfor tror du Jesus hadde vært på lag med de homofile?
  Du må jo si det er litt merkelig att de homofile vil være medlem av kirken.
  Det er som en Nasist sier jeg vil være medlem i Sosialistisk venstreparti.(Sv)
  Tror ikke han kommer langt med å si jeg blir diskriminert når han blir kjeppjagd
  Hva mener du med dette:Hvor lenge får dette innlegget ligge, tro?

  Renè

 14. Hvor gudelig er det å velge og vrake i bibelsitater? Hva er det som gjør at du velger å tro på visse deler av bibelen og ikke på andre? Det er nemlig det interessante: Alle som slår andre i hodet med bibelsitater, har alltid en mengde unnskyldninger for at de ikke tror på store deler av den boka. Så hvem er det som gir dem rett til å velge noen deler av boka («Guds Ord») og velge bort andre?

 15. Er det fortsatt noen som ser skjevt til de som går på andre siden av gata. Det er trist.
  Interesant innlegg om hva som står i bibelen, desverre står det mye rart der blant annet at man kan ha slaver hvis de ikke er fra ditt eget land osv osv. Så de som er utro skal brende i helvete? da får jeg det hett siden jeg i alle år har vært det, eller jeg har vært meget trofast siden jeg har lovet troskap til kvinnene og ikke rotet med noen mann.. I helvete er det sikkert meget varmt, siden jeg er kjøpmann kan jeg begynne å selge aire condisjoner der. Det må være et meget meget stort marked. God helg.

 16. Har ikke hevdet det heller Martin.
  Men jeg har aldri sittet og rå klina på offentlig plass da jeg ikke syns det passende. Og det raker heller ikke andre å se «hvor» glad jeg er i dama.
  Renè

 17. Rart. Det er de mest ekstreme «kristne» som opptrer minst kristent.

  Hadde Jesus levd i dag hadde han vært på de homofiles side (til de ekstreme hatte klart å ta knekken på ham da)

  Hvor lenge får dette innlegget ligge, tro?

 18. Martin: Du er ikke noe mer normal eller unormal enn det jeg er kun fordi du er heterofil.

 19. Hei Martin,
  Mediene er blitt rene markedsplassen for de homofile.Kun positivt.
  Hvorfor belyses ikke de negative sidene?
  Homofile par på tur flere ganger i uken til Sognsvannet, den høye selvmordsfrekvensen,hvor mange som dør av aids, Hva koster det pr. hiv smittet samfunnet og så videre?

 20. Tor Erik
  har du lest bibelen?
  Om homo kontra ekteskap:Utroskap anses like ille som homofilitet.
  Hosea 4.2
  De sverger og lyver, myrder og stjeler,bryter ekteskapet og farer med vold;bloddåd følger på bloddåd.
  3 Derfor skal landet visne, og alle som bor der, tæres bort;
  både markens dyr og himmelens fugler, selv fisken i havet skal utryddes.

 21. Velger å ikke kommentere blogginnlegget, men å heller komme med min mening om noe som er litt på siden av temaet:

  Det er i mine øyne greit å påpeke at en ikke skal diskriminere homofile etc., men det er feil at samfunnet skal læres opp til at det er like vanlig å være homofil som heterofil og at homofile er bedre foreldre enn heterofile, slik pressen gjør i dag.

 22. Ondskap satt i system!
  Om verden hadde gitt seg hen til fabel og eventyrfortellinger så hadde vår eksistens vært annerledes. Ikke dra frem gamle spøkelser fra bibelen om hvordan vi skal leve og ikke leve. Hovedbudskapet er at kjærligheten og hengivelsen til mennesket er det sterkeste av alt. For mellom voksne mennesker så er kjærligheten det sterkeste av alt. Du og dine trosfeller kan aldri skremme meg tilbake i skapet med deres dommedagsprofetier. Det står heldigvis bare noen få passasjer i bibelen om hvor ille homofili er, men utallige andre vers om hvordan du skal te deg som en mann overfor din kvinne. Les hele bibelen og tolk alt som du tolker disse utvalgte versene. Din uvitenhet og mangel på toleranse blir din død og ende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: