Nazisme og arabisk antisemittisme


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10003351

Mindreårige asylsøkere

Reklamer

11 kommentar

 1. nOK AV ROBÅTER EIEREN GJERNE VIL BLI KVITT
  GRATIS.REGJERINGEN KAN GI DEM VANN OG FORSVARETS NØDPROVIANT,SETTE DEM I BÅTENE.
  RO TILBAKE TIL LANDET DISSE KOMMER FRA.
  FANT VEIEN TIL NORGE,FINNER GARANTERT
  VEIEN TILBAKE TIL LANDET DISSE KOM FRA.

  JILL

 2. Har du sett på VIDEOENE, Siri? Ha en god sommer og hils alle i Bernt Ankersgate

 3. Vi bør snart gjøre opprør mot disse idiotene som bestemmer i dette landet. Godfjottene som syr puter under armene på disse svartskallene som burde vært henrettet hele gjengen.

  Jeg betaler gjerne 1000,- for hver svartskalle som skytes

 4. «som kanskje ikke har det helt greit psykisk»
  Kom igjen…kan så godt som garantere at han er helt i orden i toppen.
  Eller, så i orden som noen av det pakket fra midtøsten kan være. Han lager bare kvalme fordi han har skjønt hvor forbanna idiotisk systemet i Norge er, nå er han jo nesten garantert å få bli her, i et fengsel som ganske sikkert er 10 ganger bedre enn boksen han bodde i, i Irak eller Durka Durka eller hvor f… han kom ifra..

  Synes man burde begynne å bli litt mer kritisk på hva skattepengene våre går til, jeg er iallfall ganske dritt lei av at penger jeg betaler av min hardt tjente lønn går til sånn pakk som dette, kommer til Norge for de har hørt at alt her er så fantastisk bra, at her kan de gjøre som de vil.

  Nei, gi oss muligheten til å kreve at skattepengene våre IKKE skal gå til asylsøkere, som bare setter fyr på mottakene og truer ansatte, utøver hærverk og raserer!

  Så kan dere dumsnille luringer gjerne la staten bruke DERES skattepenger til å stelle og dulle med disse forbanna galningene. Om de må kreve dobbel skatt av dere fordi dere ganske sikkert ikke er så mange som dere tror, hva gjør vel det? Dere hjelper jo kriminelle idioter!

  Nei, jeg er LEI dette tullet.

 5. det er litt heftig å skrive en blogg som dette og dra slike konklusjoner på bakgrunn av én asylsøker, som kanskje i tillegg ikke har det greit psykisk. Farlige konklusjoner. Foreslår at du leser litt midtøstenhistorie så kanskje du forstår litt mer! (kun et tips), og btw, kritikk av staten Israel er ikke nødvendigvis antisemittisme!

 6. Det skulle være SELVINNSIKTEN i innlegget over ikke som jeg skrev «erlvinnstikten»
  Klønete..

 7. Så han ropte det til dommern fordi han mente dommern var nazist?Fordi han kommer til å bli straffet for sin ugjering?Herregud..erlvinnstikten er i orden skjønner jeg!Nei,denne spinngale Irakern håper jeg de hiver ut av Norge med huet først.Ut med hele hurven av brannstiftere og ta med dere Kriminelle Somaliere og Mullah Kreakar i samme slengen.Pakk.

 8. Her her du nok gått i baret mr. kristenmann. Denne kriminelle asylsøkeren ropte ikke «heil hitler» fordi han var nazist, men han hånet dommeren fordi han oppfattet henne som «rasist». Din enkle tolkning av dette opptrinnet gjenspeiles i din spesielle tolkning av historien. For å sette tåpeligheten mer i perspektiv må det tilføyes at denne «asylsøkeren» var KURDER, og de er vitterlig ikke arabere.

 9. Du bør kanskje lese litt historie før du kaller arabere, og især palestinere, for anti-semitter. De er nemlig SEMITTER selv, av samme genetiske opphav, som jødene i regionen.

 10. Takk Barbro.

 11. Takk for fin blogg med viktige videoer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: