Blir det forbudt med det Norske flagg?


Islamister brente det norske flagget i karikatur-raseri
vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10008658 vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10008653

12-6-2010

Baconskiver bortvist fra betalingskort epn.dk/brancher/finans/bank/article2095054.ece

10-6-2010

Det Norske flagget  og andre kristne symboler i det offentlige rum kan bli forbudt. Hvis et forbud mot kors i de italienske klasseværelser stadfestes hos  Den Europeiske menneskerettighets domstol appelinstans.

Det skriver 37  europeiske juraprofessorer nå i en 42 punkter lang henvendelse.

Argumentationen fra de juridiske eksperter er at Den Europeiske Menneskerettighets domstolen  har introdusert begrepet “retten til ikke å bli  fornærmet

Er dommen som Den Europeiske menneskerettighets domstol eventuelt  avsier, et menneskerettighetsbrudd for alle land med kors i sitt flagg og dermed indirekte  forbud mot å ta vare på sin kulturelle arv?

Om jeg så skal klistre store fede Dannebrogsmærkater på min minister-BMW, så gør jeg det, siger Tina Nedergaard. http://www.bt.dk/danmark/vil-klistre-dansk-flag-paa-minister-bmwen

http://www.berlingske.dk/kommentarer/dannebrog-forbudt

Noen kristne flagg

Se bildet i full størrelse flagg sveits

«Alt vi ønsker å gjøre er å  støtte England fotballag i World Cup, men vi er blitt  fortalt at det er rasistisk å heie på  England  med  St Gerorgs flagget.

St. Georges Cross Flag

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1285492/Council-workers-banned-flying-England-flags-OWN-cars.html#ixzz0qXLG78Khhttp://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10008625

Reklamer

13 kommentar

 1. Finske damer får mene hva pokker de vil. At vi skal rasere flagget vårt bare fordi noen skulle bli fornærmet…. SPRØYT. La ting være som de er. Sekulær utdannelse ? Her i landet kunne man om man ønsket holde seg utenfor kristendomsfaget da jeg gikk på skole. Og jeg er 62 modell. Nå heter det LRE og har ingenting med kristendom å gjøre dessverre. Folk vil gjerne døpes giftes og bisettes i Kirka men å ha den som en byggesten i samfunnet nei det vil de ikke !

 2. Retten til ikke å bli fornærmet ….. De får bruke retten til IKKE å komme hit til landet da. !!!!!!

 3. Kun idioter ser dette som en muslimsk sak! Denne finskfødte, italienske damen, Soile Lautsi, ønsket krusifiksene fjernet fordi hun ønsket at hennes barn skulle få en sekulær utdannelse. Hva i all verden har det med islam å gjøre…

  Men hva annet kan man vente fra enkelte freppere på nettet, de evner jo ikke å lese en hel artikkel før de skylder på muslimene.

  For en talentløs gjeng…

 4. Godt sagt av predikeren!!!

 5. Også må man fjerne alle med stjerner eller halvmåner. Det er også religiøse symboler . Det er svært mange religiøse symboler rundt omkring, en må bare kjenne religionene for å gjenkjenne symbolene.

 6. det høres helt horiobelt ut at flagget våres skal bli forbudt,bare på grunn av en muslimsk fundalist av mor fra italia kan ramme våres symboler.
  norsk flagg skal bestå som den er.men så kommer selvsagt stoltenberg å forbasier at vi må rette oss etter eu.forbanna tullsnakk.

 7. Neida, det er aldeles logisk at flagget nå utfordres. Det er en logisk konsekvens av det kontraintuitive begrepet «retten til ikke å bli fornærmet», som Sandberg faktisk korrekt påpeker; en trussel mot ytringsfriheten.

  Om man virkelig mener alvor med begrepet «retten til ikke å bli fornærmet» får man virkelig problemer, fordi, logisk, kan faktisk hevdes at man fornærmes av at det finnes utlendinger i Norge, man fornærmes av at de krenker vår ytringsfrihet osv. Kan man da kreve dem utvist? Og hvordan tenker man seg å avgjøre et slikt spm? Skal man begynne å måle hvem som er mest fornærmet?

  Netopp pga denne forståelsens uoverkommelige praktiske problemer («retten til ikke å bli fornærmet») er begrepet kontraintuitivt. Det var vel komikeren Rowan Atkinson som først formulerte at retten til å krenke veier tyngre enn retten til ikke å bli fornærmet.

  Det finnes ingen måte å sikre seg mot at ingen blir fornærmet, uansett hva man gjør. Kjekt er imidlertid at denne kontraintuitive forståelsen nå for alvor utfordres. Mer utrolig er at det har tatt så lang tid for folk å se konsekvensene av disse rørete begrepene.

 8. Jeg er inderlig forbannet og fornærmet over at en mor i Italia får medhold i EU om at kors og andre kristne religiøse symboler må fjernes fordi det fornærmer hennes muslimske tro.

  Vi som liker og er stolt av vårt norske flagg får brukeparagrafen RETTEN TIL IKKE Å BLI FORNÆRMET hvis den rødgrønne regjeringen kommer med forslag om å fjerne korset for ikke å fornærme muslimer.

 9. FRP vet at dem trenger utlandinger til å bygge landet hehe.

  Det eneste de sier er at dem vil send innvanderer tilbake. Men dessvere så kan de ikke gjor en dritt om de vinner valget 😉

  Hilsen Ajmal

 10. Nå vil FRP snart passere 50%

 11. Hva er det neste? Najsonalsangen? Bare vent til flretallet her i landet er muslimer, slik de også . blir i andre Europeiske land om noen år, da kan vi glemme alt som er tradisjonelt norsk.

 12. – Norge er et kristent land. At dette gjenspeiles i flagget synes jeg er uproblematisk, sier Shaoaib Sultan i Islamsk råd til Vårt Land.

  Dette er en tullesak egentlig. Muslimen Sultan sier også at dette er uproblematisk.

  Det er klart at den dagen kan komme at dette blir et problem, men det må da i tilfelle også bety at selveste Grunnloven blir endres. Grunnloven er som kjent bygd på en kristen kulturarv og faktisk også på selveste Bibelen.

 13. Dette er forferdelig!Hvorfor skal de ta bort korset vårt?Det er jo kristendommen vårt land er bygget på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: