Kan du stole på avisene?


Tisdag 1 juni 2010

Hon har permission från sjukhuset efter att expojkvännen Casper El-Kaissi Östlöv, 21, försökte tortera henne till döds.

kvp.expressen.se/nyheter/1.2006507/emma-om-expojkvannen-jag-kanner-hat

24 mars 2010

Casper, 21, kan få avtjene straffen ved siden av sitt offer

KRISTIANSTAD. Neste uke  avsluttes det i Malmö rettsaken mot Casper Östlöv, 21, tiltalt for å ha voldtatt og nesten slått ihjel kjæresten Emma, 20.
– Vårt  verste mareritt er att han blir psykförklarad og blir plassert på psykkliniken i Hässleholm. Det er bare noen tietalls meter fra der Emma ligger fra rehabilitering, sier Mats Svensson, Emmas pappa.
(Irakiern Casper EI-Kaissi Östlöv dömdes till fängelse i 12 år för en lång räcka bestialiska våldsbrott, bl.a. försök till mord, mot sin värnlösa flickvän. Hon blir enligt läkarna aldrig återställd efter Östlövs attacker. Hon kan än idag gå endast med hjälp av en rullator och kan inte prata.)
Ingen restriksjoner når media tror det er en Svensk:
Etter att han ble  dømt for voldtekt og mordforsøk byttet den kurdiske muslimen Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaisso Ramadhan navn til ”Casper Östlöv”. Først når han hadde byttet til ett svensk navn var det greit for Expressen å gå ut med  Navn og som Expressen trodde  var etnisk  SVENSK. Noe de aldri ville gjort om han hadden annen etnisk bakgrunn. (Er journalisten egentlig en propagandist? )
Kilde  2) valdtaktsman-tog-svenskt-namn-hangdes-ut «Invandrarvåldet är ett känsligt ämne i Sverige. Trots att de flesta grova brott begås av invandrare är det bara svenskar som Toni AlldénNiklas Lindgren och Anders Eklund som vi får se i tidningen.»
Er det en innvandrer får de Vitpixling som er ett massmedialt fenomen og en del av politisk korrekthet.

13 mai. 2010 Danmark Fra danske Ntb, ritzau uten beskrivning av menneskene. Og her med sannheten : Det var et hold spillere med tyrkisk baggrund fra Hvidovre i København

30 april 2010 Här rånar han banken i Svenljunga – helt utan maskering. Hvorfor viser ikke avisen hele bildet? Man skulle tro det kunne hjelpe til å få fatt i raneren, men det er vel slik at da stigmatiserer man visse folkgrupper. Jeg trodde demokrati hadde noe med frihet og sannhet å gjøre.

I Sverige kaller de slikt «hvitpixling»

politisktinkorrekt.info/2010/04/30/tidning-pixlar-bild-pa-bankranare/

Lever vi i den mørke middelalderen?  De rødgrønne opprettholder sin sannhet  for å bekjempe «din vranglære». De menneskene  som avviker tilstrekkelig fra «den sanne læren» må man tvinge inn på den rette vei. Eks,Når du er  mot homofile: Da har du homofobi. Hvis det ikke får deg til å holde kjeft så er det neste argumentet » de som er mest mot homofile er de som selv er homo» De fleste føler seg da presset til å holde kjeft. Det er vel ingen ved sine fulle fem og normal moral som vil ha stemplet på seg at de er homofile. Klassisk herskerteknikk.

Hei du Våkn opp det foregår ikke bare i Sverige.

Dagsavisen sier:

Det blir færre steder som er offentlige og færre steder der hjemløse kan oppholde seg. Alexander har opplevd at vektere har angrepet mens en sprøyte fortsatt står i lysken. Dermed har sprøyten laget skade på både lår og edlere deler.
– Vi er blitt degradert til primitive halvaper i manges øyne, mener Alexander.Men ikke ett sted i artikkelen står det noe om annen etnisk opprinnelse.

Kilde 3) http://www.dagsavisen.no/innenriks/article293403.ece

Her fra den Danske avisen B.T

En gruppe unge med annen etnisk bakrund fra det beryktede Gjeng  omkring Blågårds Plads, begyndte plutselig at kaste med sten mod herberget. Sitat slutt

Kilde 4)http://www.bt.dk/krimi/kaster-sten-mod-hjemloese

Polisens startsida http://www.polisen.se/2010-04-04-1510-Valdtakt-Goteborg/

Polisen får klockan 06.18 in ett samtal om att en kvinna blivit våldtagen på en spårvagnshållplats på Nymånegatan i Kortedala.

Gärningsmannen beskrivs som en man i 40-årsåldern, lång och med normal kroppsbyggnad, utländskt, eventuellt sydamerikanskt, utseende

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.344388-ingen-gripen-for-valdtakt-i-kortedala

Efter förhör med offret under dagen har polisen nu gått ut med ett signalement där gärningsmannen beskrivs som en man i 40-årsåldern, lång och med normal kroppsbyggnad. Han hade rakat huvud med skäggstubb i ansiktet och talade bra svenska, men med brytning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Villedende reklame:

Bare blonde svensker i invandrarskolens reklame.

Hva sier så politisk korrekt propagandist:

Apartheid i Skolstaden i Helsingborg?

Hva propagandisten ikke får med seg,   hvis de fleste på bildet ikke hadde vært ariske ( sier propen) hadde ingen svensk familie sendt sine barn ditt.Muligheten for et godt karakter kort synker proporsjonalt med hvor mange innvandrere det går på skolen.

Men den villedende reklamen kan også ha kommersiell mål Enligt SCB och Lärarnas riksförbund har till eksempel mangkulturella Södertälje den sämsta skolan i landet, og i følge kommunstyrelsens ordförande Anders Lago (S) beror detta uteslutande på den høye andelen invandrere.

Kilde: http://www.friatider.se/bara-blonda-svenskar-i-invandrarskolans-reklam

Reklamer

3 kommentar

  1. […] Kan du stole på avisene? […]

  2. […] Kan du stole på avisene? […]

  3. Send Salah Fadi Samir Mahdi El Kaisso Ramahdan på hue ut av landet med engangsbillett og la ham bli utestengt fra landet for godt.Det koster for mye for samfunnet å ha slike som han her!La ham sone i hjemlandet sitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: