1 års innvandring i Nederland koster 54 milliarder kr.


Den nederlandske regjeringen  nektet i fjor å undersøke kostnadene for innvandring på anmodning fra PVV fraksjonen. Forskningsinstituttet NYFER har nå utført denne studien, på oppdrag av PVV.

Det er lett å forstå hvorfor den hollandske regering ikke ønsker å  forske nærmere på det enorme pengesluket: I de seneste 10 år har nettoomkostningerne været 7,2 mia. Euro, 54 milliarder kr.årlig

Resultatene er sjokkerende.  skattebetalerne skal endelig få det de har krav på, innsikt i hva innvandringen egentlig koster.

Det faktum at masseinnvandring er katastrofalt fra et finansielt ståsted, bekrefter behovet for å få en stopper for innvandring fra alle muslimske land.

Når inntekter og utgifter i løpet av  levetiden  beregnes, har hver ikke-vestlige innvandrere mellom 25 og 35 år koster det offentlige ca. € 50 000 [ kr 425,000].

Andre generasjonen av ikke-vestlige innvandrere gjør større bruk av offentlige bidrag  og de bidrar med mindre til skatter og sosial forsikrings  premier enn den gjennomsnittlige borger.

http://www.pvv.nl/images/stories/nyfer/nyfer-conclusies-PVV.pdf

http://www.pvv.nl/images/stories/nyfer/nyfer-rapport-PVV.pdf

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: