Spill for galleriet ?


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10000290

http://www.vl.no/samfunn/article21865.zrm

Økokrim vil tiltale Anders Talleraas (H) og Magnus Stangeland (Sp) for trygdebedrageri.

Tiltale  mot Kjell Magne Bondevik, Austad og  Gro HarlemBrundtland er henlagt.

Gro lyver igjen?

Ser vi dette faktum i lys av at Gro benytter norske sykehus, at familien disponerer bolig i Norge og at Gro 7. januar 2008 uttalte at hun vil flytte hjem, synes det som klart at familien må anses som norske skattesubjekter, og at botiden på fire år således aldri har blitt oppfylt.

26. kapittel. Bedrageri, utroskap og korrupsjon. § 271 om bedrageriet er grovt skal det særlig legges vekt på den skyldige har foregitt eller misbrukt stilling eller oppdrag, om han har forledet almenheten eller en større krets av personer.


Sa fra om trygdefeil – ble dømt

Nesten alle «vanlige mennesker» blir dømt.

Selektivt hvem vi skal tiltale? Som sakene fra Auf tiitalene hvor topp politikere av i dag slapp unna.

Auf tillitsvalgte dømt (1998)

2003   De fire fra Aof,  er dømt for grovt bedrageri av til sammen 4,7 millioner kroner.

Disse maktpersonen under skal være overlykkelige for at domstolene satt en tidsgrense for hvem som skulle sitte på tiltalebenken; ellers hadde de overnevnte Ap toppene også vært straffedømt.

Ap leder Thorbjørn Jagland (exam. oecon) begynte sin politiske karrière i AUF i Buskerud, hvor han var leder i perioden 1973–1976hvoretter han i 1977 ble leder for AUF sentralt.

Jens Stoltenberg (cand.oecon) var sentralstyremedlem i Arbeidernes ungdomsfylking (AUF) fra 1979, og var dens leder fra 1985 til 1989. samtidig som han var AUF-leder var han også visepresident i Den sosialistiske ungdomsinternasjonale

Trond Giske (cand.mag). var leder i AUF fra 1992 til 1996

Anniken Huitfeldt (cand.philol) var leder i Ullensaker Auf 1985 til 1988. Sentralstyremedlem i AUF 1990–  1994, nestleder 1994–1996, og leder 1996–2000. President i Foreningen Nordens Sosialistiske Ungdom


1998 Aktor: Om det er slik at mange av både gårsdagens, dagens og morgendagens ledere i vårt «statsbærende» parti har bedrevet det samme juks på sin vei til maktposisjonene, vil noen og en hver få åndedrettsvansker.

Apropos: Karl Evang

Korrupsjon/UKULTUR – Wikipedia skjer når en person i en betrodd stilling eller verv, privat eller offentlig, setter ansvaret og forpliktelsene som er knyttet til stillingen

Arbeiderpartiregjeringen og SV-finansminister med konto i Sveits?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=567078

http://www.dagbladet.no/2009/09/03/nyheter/innenriks/spionasje/7931051/

Reklamer

4 kommentar

  1. […] Spill for galleriet ? […]

  2. […] Jens Stoltenbergs (Ap) nye kraftlinjepolitikk kan koste strømkunder i Sør-Norge 1000 kroner i økte strømutgifter, […]

  3. […] Spill for galleriet ? […]

  4. Selvfølgelig er det hele et spill for galleriet, de blir alle frikjennt, fordi at de «trodde» at pensjonssvindel er tillatt for politikere. Og selvfølgelig blir verken Bondevik eller Brundtland tiltalt, så prominente personer gjelder ikke den samme lov for, som for almindelige borgere. Hele systemet er gjennomsyret av korrupsjon, så ingen skal komme og si, at loven er lik for alle i Norge. Prøv bare og bli skyldig en 100 lapp i skatt, og de er ved og flå hodet av deg. De her folk har svindlet for enorme summer, men går fri.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: