Kulturradikalisme


Medierne og mange kulturradikale mener vi uten videre skal godta et fargerikt felleskap.

Hva menes med det ?  Att vi skal tilpasse oss til de skikker og bruk som våre invandrare og flyktinger har tatt med seg når de flyktet fra sine hjemland ?
Jeg vill ikke delta i et fargerikt felleskap som har som skikk og bruk: Hijab tvang, burka, tvangsgifte, bigami, steining, æresdrap, bortgifte, gifte seg med fetter/kusine ,Omskjæring (Noen allerede som spedbarn, andre i 6-8 års alderen) osv.

Alla dere som tror på multikultur, hvorfor har dere flyttet barna deres fra skoler som er innvandrertette ?

Jeg har ingenting imot andra kulturer, tvert imot, jeg reiser gjerne till andre land og opplever deres kultur, men jeg skal da ikke påtvinge dem min kultur,  eller ? Når tusentalls innvandrere  i dag i Norge får større bidrag og større pensjon enn en «norsk minstepensjonist» skal vi da skylle på de som stemmer på de såkalte  politiske korrekte.

Om majoriteten av befolkningen i Norge mener att invandrerne og de så kalte flyktinger skal ha det bedre økonomisk  enn våre foreldre som har arbeidet  og slitt hele sitt liv, må jeg da i beste demokratiske ånd,  akseptere det, og flytte / FLYKTE ?

Det var ditt valg  som gjord att charter flyktningene, familiegjenforening, såkalte flyktningebarn, barn som er mye eldre enn de sier, sånn ca.mellom 20-30 år.kan kommer hit uten identitet, og uten noen grunnlag for att de trenger hjelp og skyver de som virkelig trenger hjelp lengst bak i køen: Se

https://veggavisen.wordpress.com/2010/03/15/hjelp en -flyktning-i-/
§ 5.7.1 Flergifte (bigami)
Her er en av mange kulturradikale
Skaff 3D-briller

Muslim population in Britain growing 10 times faster than general rate

Reklamer

Én kommentar

  1. Jeg er helt enig med bloggskriver.Er ikke imot utlendinger,men det blir galt når de får mere utbetalt i trygd enn en minstepensjonist som har jobba og slitt for landet vårt i en menneskealder!!Det er noe veldig galt med selve systemet,og det er ikke utlendingenes feil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: