Noen fakta om influensavaksinen


Bookmark and Share

oppdrag fra Helse-og omsorgsdepartementet (HOD) inngikk Folkehelseinstituttet i Juni 2008 en avtale med produsenten GlaxoSmithKline (GSK) om levering av vaksine ved en eventuell pandemisk influensa. Totalt har Norge bestilt 9,4 millioner doser pandemivaksiner for 650 millioner kroner..

Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte pandemi i juni 2009.

Hvordan i huleste viste man og  sikkert lenge før Juni at det skulle bli pandemisk influensa?

En av århundredets største medisinskandaler, sier formannen for Europarådets sunnhetsutvalg.

GSK vil sitte igjen med et overskudd på rundt 30 milliarder kroner ved årets slutt(2009), som følge av inntektene fra Pandemrix.

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=569472

Konserveringsmiddel:

Vaksinen er konservert med kvikksølvforbindelsen tiomersal, 5 μg (=5 Mikrogram (µg))

Kvikksølv går under betegnelsen tungmetaller som brukes om metalliske grunnstoffer med en tetthet som er høyere enn 5 g/cm3, det vil si minst 5 ganger større tetthet enn vann. Særlig influensevaksinen er det mange som tar, noe som er helt unødvendig for de aller fleste mennesker. Det finnes også kvikksølvfrie (influensa)vaksiner, så vær nøye på å lese pakningsvedlegget og spørre helsepersonellet hvis du likevel er helt nødt til å ta en vaksine, for å være sikker på at vaksinen er fri for kvikksølv. Det hevdes at hvis en tar fem influensavaksiner i rekkefølge, har man ti ganger høyere risiko for å få Alzheimer. Dette er sannsynligvis pga kvikksølvet i vaksiner.Kilde http://noamalgam.org/index.php?page=detox Kvikksølv er ikke farlig så lenge du har det som amagal i tennene men er ekstremt farlig etter du er død og begravet/kremert i følge myndighetene. ???? Konserveringsmiddel er nødvendig i pandemivaksinen fordi den leveres i 10-dosepakninger og trekkes opp 10 ganger , en for hver pasient.slik unngår man forurensning med mikrober som må unngås. Ergo myndighetene vil spare inn penger og påføre befolkningen kvikksølv, istedenfor å bruke engangs glass . Skvalen som er blandet med kvikksølv er forbudt å tilsette i hele nordamerika og mistenkes å påføre de vaksinerte Ms, Me, utmattelsesyndrom og Lammende Guillain Barre syndrom: Se video nederst på siden Vaksinen er i tillegg tilsatt polysorbat med skvalen som tilsammen blandet kan gi sterke allergiske reaksjoner med katastrofale følger. Vaksinen er en splitvaksine, det vil si at influensavirus som er dyrket i hønse egg blir splittet opp og inaktivert (ikke-levende vaksine) Innholdet av virusproteiner (hovedsakelig hemagglutinin) er mye lavere enn i vanlig sesonginfluensvaksine, 3.8 μg per dose mot 15 μg per virusstamme i sesongvaksinen (3 virusstammer, totalt 45 μg per vaksinedose

Svineinfluensa er en luftveisinfeksjon hos gris som er forårsaket av VIRUS, ikke av bakterier.

Sykdommen skyldes et influensa A-virus (myxovirus), type H1N1, med inkubasjonstid 1–3 dager. Influensavirus er en kuleformet membrankledt partikkel med en diameter på 80–120 nm (influensa. av influere)

Spanskesyken er den alvorligste influensapandemi i verden som noengang har rammet menneskeheten. (25mil, døde verden over) http://no.wikipedia.org/wiki/Spanskesyke

Se bildet i full størrelse

Tiltak som kan hindre spredning av viruset:

1)Vask hendene ofte med såpe og vann. Alkoholbaserte desinfeksjonsmidler er effektive.(la spriten flyte)

2) Host inn i armkroken.

3) Vask ting du tar mye på, som dørhåndtak og lysbrytere.

4) Ha med deg våtserviett og bruk dem hele tiden.

Antibiotika hjelper ikke mot svineinfluensa.

Antivirus: ?

Hvitløk, Olea europaea L. (olivenblad ekstrakt). Nypete med Hibicus.

C-vitamin hesperidin og rutin

+chelated copper,

Sambucol®.

Et offer etter influensavaksinen

C-vitaminets egenskaper

Podagra

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=569432

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: