Overrasket?


http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=579914

Link:  Kristin Halvorsen

Muslimer Vs. Kristne

Etter all bombingen som ble vist på nyhetskanalene i tiden 27. desember 2008 til 18. januar 2009, er man mildt sagt overrasket att ikke flere er blit drept.

Kun 1.387 palestinere ble drept.

Her en link til Hvorfor Israel gikk til motangrep:http://www.miff.no/tema/terror/Kassam-raketter.htm

Reklamer

15 kommentar

 1. Hva? Lang tid etter og ikke et eneste svar fra Dias?

  Ikke engang Kjetil G som i hvertfall prøvde å backe sine totalt feilvinklede, delvis oppdiktede og grovt overdrevne påstander med om ikke fakta så i hvertfall propaganda han ikke har funnet på selv (som førstnevnte debattant)

  Er det slik at dere lever i en propagandaboble hvor den eneste sannheten er den dere har blitt fortalt av venstresiden og så fort det kommer et fnugg av bevis til det motsatte så faller hele verdenene deres sammen og bobla sprekker?

  Blir ikke det litt stusselig?

  Jeg ville likt å se dere sette dere på nett og finne frem ei historiebok og forsøke motsi meg på det over. Det er mulig om det gjøres ordentlig men å bare ignorere innleggget og late som dere ikke har sett\hørt det for så å leve videre i en tåke av propaganda gangner ingen.

  Verden blir et kjipt sted hvis ingen hadde kritisk sans til det man hørte og leste…

  Kom igjen nå Dias, forklar meg igjen hvor mange som har dødd i midtøsten og hvor mange Nazistene drepte, og hvor de israelske jødesvina er så jævlige siden de nå sliter med å hanskes med dine folk, samtidig som du glemmer at Kalifen i Jerusalem hadde en avtale med Rommel og Hitler om at jødene i midtøsten skulle sendes rett til Auschwitz så fort Rommel kom seg gjennom Nord Afrika. (Noe som indirekte er å si at forgjengerne til de takerne av de beslutningene du forsvarer faktisk VAR og ER like ille som Nazistene var, ettersom de deler både ideologisk og metodisk syn på hvordan man hanskes med jøder)

  Patetisk, Dias…

 2. Muslim Vs. Kristne
  https://veggavisen.wordpress.com/2009/09/11/2371/

 3. Rekkevidden til Rakettene i midtøsten
  http://www.mesi.org.uk/DangersMap.aspx

 4. Dias, hvor mange palestinere har blitt drept i midtøsten?

  Mer enn seks millioner? Det er jo det du sammenligner her…

  Er det saklig debattering å komme med slike påstander uten å vise til noe tallmateriale overhodet?

  Hamas har skutt raketter på Israel i åtte år uten at det har kommet en eneste en tilbake…

  Det er ikke vold mot vold, det er vold for å starte vold, slik at man kan klage til vestlige medie å forsøke å vekke sympati for sin politiske radikale linje.

  Det er ikke fredselskende, dlidende palestinere vi snakker om her, det er en terrorrorganisasjon som har som øverste politiske mål å utrydde alle jøder og ta tilbake hver meter av det landet de kaller et Wafq og derfor er gitt av gud til alle muslimer, til all tid.

  Politiske ledere som setter politiske, totalitære mål for ekspansjon foran egen befolknings grunnleggende behov for trygghet, næring og fred kan jeg rett og slett ikke sympatisere med.

  Jeg er imot Israels okkupasjon av vest-bredden og veldig imot bosettingspolitikken som pågår der, men Gaza har vært under palestinsk kontroll siden 2005, og Palestinerne der har ikke gjort ETT jævla forsøk på å skape et liv for sin egen befolkning. Hva, forlanger de at Israel ikke bare skal la dem være i fred men tvinge dem til å tenke på sitt eget beste?

  Golanhøydene ble rett og rimelig okkupert i en krig hvor Israel var den forsvarende part. Folkeretten skriver tydelig at man ikke skal flytte egen befolkning inn på okkupert område og det har Israel gjort. Det er et brudd på folkeretten, på akkurat samme måte som det var et grovt brudd på alle internasjonale konvensjoner når Syria gikk til utslettelseskrig mot Israel. Personlig synes jeg man taper og vinner i en konflikt man starter selv.

  Hvis jeg legger ned 10 000 på rødt på et roulette.bored og kula havner på svart kan jeg gjøre to ting: Det første er å innse at det var dumt av meg å risikere å tape så mye, og slikke sårene mine, eller jeg kan begynne å banne å syte og slåss med vaktene på Kasinoet, som ærlig og redelig vant på grunn av min dumskap… Jeg velger å kalle løsning nummer to «The Syrian way.»

  Vestbredden, avslutningsvis, var del av det onsådet som skulle tilfalle den hjemvendende palestinske befolkning etter 1945. Dette så Israelerne ja til, araberne gjorde det ikke, og valgte heller å starte en 60 år lang krig mot Israel (og med det FN og alle medlemsland i ånden.) For at det skal kunne opprettes en palestinsk stat er det jo et naturlig krav fra Israels side at det skal være fravær av terrorisme og mulighet for å leve i fred som naboer. Dette er et grunnleggende krav jeg er særdeles enig i. Det jeg ikke liker er de høyreekstremes metode for å bygge nye bosettninger og dermed sørge for at det i fremtiden er mindre land å forhandle om.

  Det eneste Qassam-rakettene fra Gaza medfører er at det vil være mindre land å forhandle om når det en gang vil gjøres, for jeg tror ikke det er noen som tror at Palestinerne noengang skal vinne en krig mot Israels militærmakt. Og i mellomtiden sørger de for at befolkningen lider, for å oppnå sympati i vesten, isedenfor bruke penger og energi på å bedre deres levekår…

  Jeg kan ikke sympatisere med så kyniske politiske ledere som dem…

  (og som jeg har sagt lenger oppe sypatiserrer jeg heler ikke med Israels politiske ledelse, for de som trodde de kunne ta den…)

 5. Flott at noen tilbakeviser Fosses og Gilberts løgner om at «nesten alle er barn…»

  Det han mente å si var altså «nesten hver femte person som dør er et barn…» (18%)

  Ikke langt unna det…

  I tillegg kunne han o lagt til at mer enn hver fjerde (26%) er en stridende palestinsk soldat, men det unnlot jo gutta elegant å inkludere da det ikke passet spesielt godt inn i propagandabildet deres…

 6. Hamas har ikke noe valg en å bare bruke vold mot vold. Tenk på hvor mange palestinerne som har blitt drept, plyndret. Tallene taler jo for seg selv.
  Jihad er et begrep som dere misforstår. Begrepet har en historisk betydning.
  Hamas kan bruke begrepet Jihad, fordi de må slåss mot israelsk mafia, terrorister for å opprette eget stat.
  Jihad = frigjøring fra okkupanter ( i sånne tilfelle), Nordmenn brukte motstandsbevegelse begrepet.

  Til han Eirik, må jeg bare si at han må på skolen en gang til fordi hans kunnskapsnivå i historie kan være for 5. trinn. Han har sovnet i timene.

 7. hva svarer du på denne dias?
  Hamas Chartret § 13 :
  Hamas setter seg mot alle “såkalte fredsløsninger og internasjonale konferanser for å løse det palestinske problem”.
  “Det er ikke noen annen løsning på det palestinske problem enn Jihad.”

 8. Svar Eirik.

  Mitt nivå er Høyre enn ditt nivå. Du vet ikke hva du snakker om. Du er usakelig når du kaller meg terrorist.

  Har norsk motstandsbevegesle vært terrorister? Eller er det en frigjøringshær/gjeng

  Skal Jødene stjele land, går, hus osv fra palestinerne uten å stilles til ansvar?

  Israel er et terror stat. Det har drept og plyndret mer enn Nazistene har gjord.

  Jeg tror Eirik at du må gå på skolen for å lære deg historie, ditt kunnskapsnivå. Du er like terrorist som alle mafia gjeng i Israel, fordi jeg tror du er en av dem.

 9. ja det spørs nok om vi får se den palistinske staten slik som vi gjorde før israel ble opprettet. dette er et svik mot det palistinske folk at de ikke får et eget land……… hei vent nå litt.. når ble egenlig den palistinske stat opprettet og begrepet palistiner oppstod?

 10. En annen ting er jo at Palestina-araberne skjøt raketter på Israel i hele Bushs regjeringstid. Den måneden alle snakker om er bare den Israel skjøt tilbake… de åtte årene før det legger vi elegant til side… klassisk arabisk saklighet…

 11. Seriøst Dias…

  Sier du faktisk at Israel har drept flere enn Hitler gjorde?

  Man vet jo at Nazistene drepte 6 mill jøder, har det da liksom dødd seks mill mennesker i Israel\palstina siden 1948?

  Det må da gå a å diskutere aktuelle politiske hendelser uten å drite seg ut?

  Men etter hva jeg forstår så får du snart besøk av alle de andre trroristfetterne dine… de som byttes mot Gilad Shalit havner nok i Norge hele gjengen…

  Har jeg stupt ned på ditt nivå nå, eller må jeg legge meg mer i selen for å få til det?

 12. Jeg har glemt å nevne en ting. Bush hadde kun en måned for å forlate de hvite hus. Angrep på Gaza eller Palestina var egentlig planlagt mellom Bush og israelske mafia. Disse siste nevnte hadde kort tid til å utslette Hamas og alle andre motstandre. Bush viste at Obamas kabinett kommer til å stramme Israel.
  Politikk er jo bare noe dritt. Jeg synes synd på palestinerne og lei for at ingen land tar affær.

 13. Israel og FN gjorde urett mot det Palestinske folk i 1948. Israelerne har fortsatt sin urett siden da jfr utkastelse av palestinere fra sine hjem i Jerusalem, okkupasjon av palestinsk jord, urettmessig bosetninger på okkupert land, inngjerding med murer som går tvers over palestins jordbruksland slik at bonden ikke kommer ut på din egen åker. Inngjerding av et helt folk i Gaza, inkludert havet.

  Står du med ryggen mot veggen vil de fleste gripe til de siste midler, slike som nålestikkrakettene Quassam.

 14. Israel har drept mer enn Hitler har gjort mot dem i 2 v.k
  Jødene må slutte å synes synd på dem, de må istede synes synd for de små og ekdre mann og kvinner i palestina som ble drept, torturert og mistet sine hjem og gård. Verden er urettferdig og FN eller noe andre poltiske organer kan fordømme eller straffe Israel.

  I tillegg er en regjerning dannet av mafia som herjer i Israel. Disse mafia boys bytter makta mellom dem etter hvert 8 år. Samme gjengen hele tiden. Vi forventer ikke noe fred med et land som ledes av mafia boys som har som mye blod i hander

 15. I Gaza ble 773 sivile drept. Det er tragisk. Det kan vi alle være enige om. De ba ikke om en konflikt og de ønsket ikke å kjempe eller dø for Hamas-styret.

  Men det er umulig å bekjempe militærstyrker som ‘gjemmer seg’ blant sivilbefolkningen uten at sivilbefolkning også blir rammet. Dersom et slikt våpen var funnet opp, ville Israel ha brukt dette.

  I de siste dager av andre verdenskrig i Europa rykket sovjetiske styrker inn i Berlin. En underlegen og sjanseløs tysk hær kjempet fra skanse til skanse, bokstavelig talt fra gatehjørne til gatehjørne. I disse siste dagene i kampene om Berlin ble 100.000 sivile tyskere drept. dette var kavaleri- og infanteristyrker som kjempet for hver meter.

  Stalins styrker inntok en by hvor soldater blandet seg med sivile og nektet å gi seg, tross den voldsomme overmakten (sovjet-styrkene var 10 ganger så mange)

  100.000 sivile drept, hvorav 22.000 ble drept inne i bykjernen. I løpet av 10-12 dager.

  Ingen militære parter ønsker å drepe sivile, og slettes ikke barn. Det er bare terrorister som mener sivile er like legitime mål som militære. Hamas avfyrte sine Qassam-raketter med 15-20 kilos sprenghode mot israelske byer, ikke mot militærforlegninger. Mot sivilbefolkningen.

  De som nå kritiserer Israels maktbruk, vil de mene at Hamas var i sin fulle rett til å avfyre Quassam-raketter mot den israelske sivilbefolkningen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: