Ler du deg ihjel?


http://loven i sin helhet på lovdata.

§ 192.

Den som skaffer seg seksuell omgang ved vold eller ved truende adferd, eller har seksuell omgang med noen som er bevistløs eller av andre grunner er ute av stand til å motsette seg handligen, eller ved vold eller ved truende adferd får noen til å ha seksuell omgang med en annen eller til å utføre tilsvarende handlinger med seg selv.

Straffes for voldtekt med fengsel inntil 10 år.

Er det noen dom syns straffen er:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=573729

En 40 år gammel mann er tiltalt for voldtekt mot åtte  kvinner.http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=573775

Reklamer

12 kommentar

 1. Slike folk trenger vi ikke i Norge. Norwegian har billige billetter!!

 2. Norsk rettspraksis på sitt beste. Skjerpende retning, mannen smittet henne med klamydia.
  Det skulle vært straff som svir på pungen sies det trafikk overtredelser. I dette tilfellet skulle det også svidd på pungen. Fjernet innholdet i pungen.

 3. Noen har tydeligvis ikke opplevd hva rettsikkerthet vil si i dette landet. En kvinne anmelder en mann for voldtekt, krever besøksforbud (som overholdes), i saken finnes det flere grunner til å være mistenksom til kvinnens forklaring, likevel det blir sak og mannen blir dømt til 3 års fengsel i tingretten. Helt uten rettsikkerhet. Så kommer saken opp i lagmannsretten, der blir mannen frifunnet etter nesten 1 år med mistanke/siktelse mot seg.

  Hvem har egentlig rettsikkerhet? kvinnene blir nesten alltid trodd.

 4. kvinner i norge har samme rettsikkerhet som kvinner i saudi arabia…

  håper dommeren blir utsatt for en grov voldtekt og banket helseløs, tror det vil fremme forståelsen for hvor ødeleggende det for resten av livet å bli utsatt voldtekt….

 5. Latterlig straff i forhold til offeret. Det syke er at dette vel er en av de strengeste reaksjonene på voldtekt vi har hatt her i landet.

  Stem på noen du tror vil gjøre noe med dette!!

 6. Latterlig!
  Stem FrP, så kanskje vi får gjort noe med strafferammen på voldshandlinger generelt. Har selv blitt utsatt for uprovosert vold. Resultatet var et latterlig forenklet forelegg. Og dette selv om politiet hadde hele hendeelsen på overvåkningskamera….

 7. Helt enig i at dette er latterlig! Hva er vitsen med høye starfferammer når de ikke brukes? Ikke for at 10 år er nok heller… Strafferammene når det gjelder voldtekt og overgrep i Norge sender ut signaler om at det bare er å kjøre på å voldta som man behager.. Sjansen for å bli dømt er minimal, og blir man dømt er straffen bare til å le av.

 8. Enig! Helt latterlig med kun 4 år når man har ødelagt et liv. Veldig på tide med strengere straffer nå!

 9. stemmer for gapestokk, fritt for alle til å spytte, slå å gjørra ka faen dem finner for godt med krapylet, uten å drep han. etter 4 år skal jevelskapet sendes tilbake til egent land, dødsstraff eller ikke.

 10. Ja hva er formildende i denne saken? Voldtekt, grov vold, trusler, smitte – hva f. skal til for å la svinet få straffen på 10 år? Nå er han jo ute igjen etter 2.

 11. denne skulle vært voldtatt med en knust flaske innsmurt i griseblod med aids! For å deretter blitt sendt i hendene på 500 illsinte tyske skinheads!

 12. Jeg stemmer for..latterlig. 4 år for å ødelegge en kvinnes liv.. Eneste rettferdige her er 4 års fengsel og selv bli voldtatt av en fyr med herpes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: