Nyheter


Islamister jakter på gulltenner i Somalia

Islamister i Somalia har  gått på jakt etter sølv- og gulltenner, som de trekker ut av munnen på folk med henvisning til Koranen.

Den islamiske gruppe al-Shabaab i Somalia trekker med tvang sølv- og gulltenner ut av munnen på innbyggere i det sydlige Somalia. Det gjør de med henvisning til at gull i tennene strider mod den muslimske sharialovgivning, sier lokale innbyggere i landsbyen Marka.

Innbyggerne i Marka sier, at al-Shabaab pågripper alle de ser med sølv- eller gulltenner og bringer dem til en maskeret mannn,

– Jeg ville aldri ha trodd at al-Shabaab ville betragte mine tenner som en synd. De trakk ut min sølvtann . Jeg har møtt adskillige menn  og kvinner, som  har fått  trukket deres tenner av en maskert mann som trekker deres tenner ut ved hjelp av primitive instrumenter, og  som blev karakteriseret som en lege.


Den islamiske gruppe sier, at gull- og sølvtenner brukes for skjønhetens og motens skyld, og at det strider mot gruppens strenge fortolkning av islam.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1204910.ece

Ny Uro i Paris?

-En 18-årig mann kjørte seg  ihjel ved Bagnolet, Seine-Saint-Denis i Paris, på flukt fra politiet. Den omkomne kjørte inn  i en betongbarriere med  sin motorsykel, etter at han stakk av fra en  politipatrulje, som ville stoppe ham.

Episoden har allerede ført til uro i utkanten av den franske hovedstad.

Det ble satt fyr på minst fem biler og noen søppelkasser.

– I2005 døde to unge i en forstad til Paris, mens de var på flukt fra politiet. Dengang førte det til mere enn to ukers opptøyer over hele Frankrike. Det var stort sett unge med innvandrerbakgrunn, som følte seg diskriminert.

Influensa-vaksiner sparer kun en halv sykedag – dr.dk/

Malmø en by i kaos 10 august 11 biler stukket i brann

malmø 8 august

Nokia RX-51 ?

Bookmark and Share

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: