Homsedag på Tusenfryd


Se bildet i full størrelse

OBS: Tusenfryd er røykefritt område

Søndag 23. august 2009 inviterer fornøyelsesparken TusenFryd utenfor Oslo til en egen Gay Day.

 • 1 feb overtok Thomas Nygård   sjefstolen for Tusenfryd. Han ser fram til Norgeshistoriens første Gay Day på TusenFryd, og utelukker ikke at dette kan bli en årlig begivenhet dersom årets arrangement blir en suksess. Nygård ønsker alle skeive velkommen, og spesielt til homofile med barn.

 • Nygård påpeker at dette ikke skal være et typisk pridearrangement, men at de vil gjøre litt ekstra stas på homser og lesber denne dagen.

 • Arrangemanget er et samarbeid mellom TusenFryd og Mr. Gay Europe. Når Disneyland kan gjøre det i California, så kan ikke vi være noe dårligere her i Norge, sier adm. direktør Thomas Nygård i en pressemelding Kilde: Gay sir.no

  Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt,som gjør mørke til lys og lys til mørke,bittert til søtt og søtt til bittert! Jesaja. 5.20

 • Picture1.png image by FindStuff2


Engasjert kronprinspar: http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=13636

For elle mot Homo: http://www.rxnm.net/homo.htm http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=14439

Her forvandles en svensk toppolitker til? http://www.expressen.tv/Nyhetskanalen/1.1659816/har-forvandlas-politikern-till-ursula

Moskva tør der andre godtar.

Hva sier bibelen:

 • Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er en styggedom. 3 Mos 18,22.
 • Når en mann har omgang med en annen mann slik som en har omgang med en kvinne, har de begge gjort en avskyelig gjerning.3 Mos 20,13.
 • Derfor overgav Gud dem til vanærende lidenskaper. Kvinnene gav seg hen til unaturlig kjønnsliv istedenfor det naturlige. På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brente i begjær etter hverandre. Menn drev utukt med menn, og de måtte selv ta straffen for at de var kommet slik på avveier. Rom 1,26-27.
 • For du frelser de hjelpeløse,men ydmyker dem som har stolte øyne. Salme 18,28
 • Den som baktaler sin neste,ham vil jeg utrydde.Jeg kan ikke tåle densom har stolte øyne og hovmodig hjerte. Salme. 101,5
 • Deler av første mosebok kap 19: 4 Men før de hadde lagt seg, kom byens folk, mennene i Sodoma, unge og gamle, hver eneste mann, og omringet huset.  De ropte på Lot og sa til ham: «Hvor er de mennene som kom til deg i natt? La dem komme ut til oss, så vi kan få vår vilje med dem!» «Kjære brødre, gjør ikke en slik ugjerning! 8 Jeg har jo to døtre som ingen mann har vært nær. La meg sende dem ut til dere, så dere kan gjøre med dem som dere lyster. Men disse mennene må dere ikke gjøre noe, siden de har funnet ly under mitt tak!» 9 Men de ropte: «Vekk med deg! Her kommer denne fremmedkaren og vil bo hos oss,» sa de, «og så vil han opptre som dommer! Nå vil vi bære oss verre at med deg enn med dem.»

  Videre sier englene: For nå skal vi ødelegge dette stedet, fordi et stort klagerop over folket er nådd opp til Herren. Han har sendt oss for å ødelegge byen.»

  En gammel spådom:

  Som på Sodoma og Gomoras tid, slik skal det være i endetiden

  Bookmark and Share

  Reklamer

  7 kommentar

  1. Det er ikke Gud som er fordomsfull og fordømmende , men folka som jobber for han . . .

   «Den som dømmer skal selv dømmes»

  2. Til Lochmoder

   100% usakelig argument. Alle, også heterofile er mer enn gjerne både ønsket og velkommen på »homofile-arrangemanger», og der møter de dessuten mindre trangsynte og mere åpenhjertede mennesker.

  3. Ville det blitt bråk om et eller annet etablissemang opprettet Heterofile dager eller uker og kun ga heterofile adgang?

   Sannsynligvis

  4. Til Halfdan
   Er det noe point i om dyr er homo?
   I følge bibelen skapte gud oss i sitt bilde, ergo ikke i dyrs bilde.
   Satan skaper seg om til lysets engel, ergo ikke en skapning med horn og klover. Så skal du selge et budskap kan du ikke se ut som http://1.bp.blogspot.com/_sDSxD5xNw9o/STltNC1BN9I/AAAAAAAAApw/LhCYToDh5YE/s400/16-ugly+teeth+devil.jpg

  5. Det der du som kaller det onde godt og omvendt. Gud har skapt homofili. Hans skaperverker er fullt av det. Tusenvis av dyrearter har homofile individer. Det er slik Gud har ordnet naturen. Homofili var veldig vanlig praktisert i Jesu tid, men Jesus Kristus selv har aldri sagt et stygt ord om homofili. Hvorfor ikke, tror du? Gud har gitt deg en hjerne å tenke med og han har gitt deg fri vilje, og du har missbrukt dette og valgt å gå til angrep på hans svakeste barn. De som forfølges, de som spottes, dem har du kastet deg over. Du har valgt å kjempe mot Guds sanne skaperverk. Så ve deg, om du ikke vender deg om i tide. Det kommer en dommens dag.

  6. Det virker ut ifra denne bloggen som om du har noe imot oss homofile (bifilr ir mittr tilfelle)? Og det er vel helt greit i en personlig blogg, for all del.
   Men når du linker til denne bloggen ifra en artikkel som dette;
   http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=565287
   …da begynner jeg å lure på hva som var tanken bak den handlingen? For det virker faen meg helt sykt slik som jeg oppfatter det.

   Unnskyld språkbruken i din »kristne blogg».

  7. Homsedag er vel greit? Liker du ikke homofile, så trenger du jo ikke å dra dit denne ene dagen i året.

   Hva har Tusenfryd med HIV og Bibelen å gjøre? Trist at mange homofile tar sjansen på HIV-smitte da, men hva Bibelen angår synes jeg det er en utdatert samling tekster som ikke bør ha noe autoritet i dagens kunnskapssamfunn.

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Google+-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  w

  Kobler til %s

  %d bloggere like this: