Det er forunderlig


Vg.no/Arbeiderpartiet kraftig fram på ny meningsmåling

Jeg slutter ikke å forundre meg over Aps fremgang.Se bildet i full størrelse De tabber det til, gang på gang og får attpåtil økt oppslutning. Fornøyd tross 88 løftebrudd Se den fullstendige listen her!

Noen punkter:

10. HOSPITS: Avvikle bruk av hospits og gi bostedsløse tilbud om varig bolig: Hospits er ikke avviklet.

3. FATTIGDOM: Redusere økonomiske forskjeller og avskaffelse fattigdom: Det er fortsatt fattige i Norge, og diskutabelt om forskjellene er redusert. Antall bostedsløse har økt.

31.GASSBLØFF: Regjeringen har startet utbyggingen av gasskraft på Kårstø med mål om at rensing innen 2009: Ikke nådd målet. (du betaler avgifter for de samme utslipp fra drivstoff til bilen)

58. INGEN SCHENGEN-GJENNOMGANG: Regjeringen lovte en samlet gjennomgang av Schengen-avtalen. (Rumenere,Litauer,osv narkotika,krim)

80. REHABILITERING: Lovte rehabilitering til alle som trenger det, men ventelistene har blitt lengre.(du betaler gjenom Bilforsikringen din til staten for rehabilitering.)

86. ULOVLIG: Sikre bedre kontroll med utlendinger som er ulovlig i Norge. Resultat: Støtte til to forskningsprosjekter.(jomen sa jeg smør)

Tabber du det til så mange ganger ellers i livet ville du helt sikkert fått fyken, men tydligvis er det ikke slik i politikens verden. Regjeringens skandaleliste

Stem  på oss, vi fyller opp alle svømmebasengen som står tomme.  Her fylles nok et svømmebaseng av Ap

www.oa.no/kultur    /Kameraderi? Trond Giske utnevner kompisene sine til medlemmer i Kulturrådet og ut fra partitilhørighet. Arbeiderpartiet bruker alt for å få folk med partiboka og tilhørighet til å fylle opp styrer og maktposisjoner. Det ble nylig klart at Fosnes Hansen er nytt medlem i Kulturrådet.

Fosnes Hansen og Giske er kjent som venner.

Dette må være flaut for Arbeiderpartiet

Ap`s  og Karl Evang liv og lære

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg09/article2827493.ece


Bookmark and Share

Reklamer

10 kommentar

 1. […] Det er forunderlig 0.000000 0.000000 […]

 2. Hakon

  Tror nesten du burde revurdere omgangskretsen din litt, det virker jo nesten som om umoralen florerer blandt dine venner uansett vilken partitilhørighet de har.

  Selv sympatiserer jeg med FRP og ser ingen grunn til å legge skjul på det, men jobbe svart?? hvor skulle jeg få overskudd til det fra? etter en 40 timers uke med hardt fysisk arbeide trenger jeg all den fritid jeg kan få selv om jeg burde ha jobbet langt mer for å dekke resisekostnader til og fra jobb feks (Disse kostnadene er jo ikke stort annet enn ekstra skattlegging fra AP`s side uansett)

 3. Har du fordommer, eller er du kverulant.
  Poenget med veggavisen er alle synspunkter får lov til å uttale seg.
  Når det gjelder Milliarder? Nesten en milliard til palestinere, bare i år og som til stor del går med til opplæring i hat. http://www.youtube.com/watch?v=cQUfTgCJ4_k

  Og hvis ru er så ensporet att det bare er frpère så se denne linken

  https://veggavisen.wordpress.com/2009/07/09/mannen-er-fra-elverum/

 4. Hvor mange milliarder blir unndratt beskatning av frp-ere? Hadde disse pengene vært på plass hadde både gamlemor og gamlefar hatt det helt utmerket. Det er solidaritet!

 5. På den grønne gren sitter ikke alle hakon.
  Les denne:
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3154199.ece eller denne: http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/article317763.ece

  Når noen må bo i telt og får gratis mat , da er det ett ramaskrik uten like i flere uker etterpå, mens gamlemor er glemt dagen etter.
  Er det solidaritet hakon ?

 6. Hvordan kan det ha seg at alle Frp-sympatisører jeg kjenner hele tiden prøver å unngå å bidra til fellesskapet? Jobber svart straks det byr seg en mulighet. Men samtidig klager og syter de på hvor ille det er å bo her i landet. Helt uforståelig at de ikke flytter til land som passer dem bedre, hvor det nå enn måtte være. Tyskland, Frankrike, England eller USA. God tur – og bli der…!

 7. Se hvem denne undersøkelsen er laget for: Vårt land
  Se hvem som kom best ut: AP
  Med tilbakeblikk på hvor ledende mange slike spørreundersøkelser er og at spørsmålene og formuleringene er laget av de som bestiller undersøkeslen, så …
  Det er ihvertfall ikke rart at resultatet blir som det blir her. Dette er en form for korrupsjon, fordi man misbruker den tillit som detnorske folk har til meningsmålinger og spørreundersøkelser.
  Jeg vil be alle som leser dette om å være svært kritiske til slike «bestilte» undersøkelser.

 8. Nei; fortell

 9. De har uansett gjort det bedre enn forrige regjerning. Kanskje noen husker det.

 10. Disse meningsmålingene er ikke verdt en dritt , de er et resultat av sosialistenes korupte system her i landet , et ledd i hjerne vaskinga av folket !!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: