Dette må være flaut for Arbeiderpartiet


Flaut AP

Forfatteren fra Ap Fosnes Hansen ble rasende i kulturdebatt med frper Per Arne Olsen

Hør diskusjonen  her Nrk.no

Jeg kastet en papirkule på ham fordi jeg ble forbanna. Når de skjønner de taper en diskusjonen flyr vettet ut. Har ennå Gro Harlem Brundtland sitt sinne friskt i minnet, hun var så eitrende sint att Nrk la som forutsetning att Kåre Willoch måtte ta det med ro i diskusjonen. Så intet nytt under solen. Men det er mye som er blir tiet i hjel av mediene.

Trond Giske utnevner kompisene sine til medlemmer i Kulturrådet og ut fra partitilhørighet. Arbeiderpartiet bruker alt for å få folk med partiboka og tilhørighet til å fylle opp styrer og maktposisjoner. Det ble nylig klart at Fosnes Hansen er nytt medlem i Kulturrådet.

www.oa.no/kultur    /Kameraderi?

Fosnes Hansen og Giske er kjent som venner.

www.vg.no</span

Bookmark and Share

Reklamer

15 kommentar

 1. […] Dette må være flaut for Arbeiderpartiet […]

 2. Hadde vært mye morsommere om Fosnes-Hansen hadde blåst luft i papirposer og smelt til! Litt mere futt i et smell enn i en død papikule som sikkert ikke traff der den skulle.
  Og, Fosnes-Hansen, tell til 7 hver gang du har lyst til å bruke banneord..du påkaller bare forbannelse over deg selv..husk det!!

 3. Må si jeg syntes denne snobbete
  forfatterspiren hadde trengt å lære generell høflighet og dannelse. Det er sånne oppblåste
  papirposer som Erik Fosnes Hansen
  som gir nordmenn dårlig rykte i utlandet for sin vulgære og platte oppførsel. Det er tydelig at freaken har noe å skjule, siden han oppfører seg som både en hallik, hora hans og en gjeng fotballhooligans. At han har vært ute å smisket med partikameratene i AP for å få litt cash fra felleskassa er innlysene. Han ble tatt med hånda nedi glasset med jordbærsyltetøy og ble glodvarm om øra da Siv fersket ham.
  Klart han er sur på FRP, de står mellom sugerøret til alle sosialklient vennene hans (kunstnerstipend er sosialstønad for sarte sosialister) og felleskassa.
  Den vulgære snobben håpet vel at han skulle få gjenytelser fra kunstnerbrødrene sine for å styre sugerørene deres ned i statskassa.

  Det finnes ikke noe mer umoralsk og egoistisk enn wannabe-forfattere og sosialklienter som later som at de er kunstnere for å slippe å stå i kø på «sossen». Jeg tipper at bare 2-3% av «kunstnerne» er genuine, resten er
  snyltere og parasitter som gjemmer seg bak det sosialistiske snobberiet for å bli godtatt av resten av den vulgære kunstmobben.

 4. Jeg visste ikke at Fosnes Hansen var APèr , men saken er at han var der som forfatter, altså i kraftav sin status som forfatter. Var det ikke sånn?

  Ellers så synes jeg det bare er sunt at politikerne viser litt temp. Ikke på samme måte som Siv Jensen for hun er jo rett og slett fryktelig. Men vanlig, sunn irritasjon. En papirkule kan vel neppe skade?
  Og når det gjelder politikeren fra Elverum ( som noen her mener er jeg :D) så er det slett ikke ille at det blir litt hett under en diskusjon og noen uskyldige fynd ord blir slengt ut.

  Jeg skjønner at det er viktig å finne noe å «ta» AP politikere, men det virker bare mot sin hensikt. Spesielt med tanke på at dette er helt uskyldig sammenlignet med den taktikken Siv bruker som er gjennomført ondskapsfull og som avslører hennes eitrendes hat mot sine motstandere

 5. Norske «kulturpersonligheter» viser igjen sitt nivå, sist var det Lillebjørn Nilsen. Klart slike må få tilgang til statlige stipendier, eller trygd som vi vanlige dødelige kaller det. Uføretrygd, nærmere bestemt, siden de tydeligvis er hjernedøde.

 6. Vi har bruk for kompetente arbeidsfolk her. Men Fosnes Hansen er forfatter og klar vel ikke å komme seg opp om morran. Uten innkøpsordningen og kulturkroner ville vel mannen gått rundt å sultet i christiania.

 7. Dermed er det bevist – Fosnes Hansen mangler den kompetanse han skryter av å ha siden han ble ‘valgt’ inn!!!
  Den mannen bør skjønne sin besøkelsestid og øyeblikelig trekke seg fra Kulturrådet. Der har han ingen ting å gjøre.
  Han er jo en amatør-debattant!
  Snakk om å drite på draget 🙂

 8. Vennligst ikke bruk ord som du ikke vil si til vennene dine

 9. Pffff… Fosnes Hansen er en begredelig og skammelig kjedelig forfatter! En kvasiintellektuell middelmådighet som bare bevises sterkest med at han faktisk melder seg inn i AP! Grunn: AP vil verne om «kunstnere» som ikke har talent nok til å mele sin egen kake! LOL
  Nå skal han altså verne om sin nevrotiske bleke rumpe.. Og feiler.

  PATETISK!!!

  Forfattere og andre kunstnere med baller stemmer FrP!!
  Da slipper de i fremtiden å komme i samme bås som disse ap-statsstøttede-WANNABESENE..! Og det norske folket kan slippe den flaue smaken av innavlspreget schizofrenisk møl!

 10. «Trond Giske utnevner kompisene sine til medlemmer i Kulturrådet og ut fra partitilhørighet.»

  Norsk i rett frp.Ånd,og i rette med den gjennomsnittlige frp`ers skrivekunnskaper???

 11. Hansen er som APer flest, får de det ikke som de vil så starter de å kaste ting og klikke i vinkel..

 12. Er du sikker Jens? Det norske folk er mer opplyste en at de går på en slik lavmål strategi…
  Hver gang de har gjort feil, får de høyere oppslutning på meningsmålingene.
  Stemmekveget er som fotballsupportere, uansett holder de med laget sitt
  Rene

 13. Dette er ikke noen overraskelse.

  For det første så er utnevnelsen vedr. deltakere i kulturrådet i god gammeldags arbeiderpartiånd. Mangfold får man når man velger inn sine venner eller partifeller. For det finnes jo ingen andre som har meninger man vil høre på ?? For ordens skyld var det ironisk ment.

  For det andre så er det angrep på andre partiers, og i særdeleshet FRP som er AP og de rødgrønne sin resept for å forsøke å vinne 4 nye år. Til dem som har meislet ut den strategien; Det norske folk er mer opplyste en at de går på en slik lavmål strategi.

  AP og den RG regjeringen har så mange tabber å se tilbake på de siste 4 årene, at jeg skjønner at de forsøker å lede oppmerksomheten over på andre og forsøke å spre skremselpropaganda. Men det holder ikke å vinne valget, dette gjennomskuer velgerne.

  VI MÅ ALDRI GLEMME statsrådene som måtte gå fordi de løy eller sto for en samrøre hvor de ikke klarte å skille mellom privat og jobb. De tilsatte som Giske sine venner og bekjente.
  VI MÅ HELLER ALDRI GLEMME hvordan RG regjeringen med AP i spissen har rotet med skattebetalerenes penger for å tekkes Røkke og Co. All ære til Røkke og Co i forhold til å ha klart å skape vekst i Aker selskapene, men å blande inn AP som sover i timene ( generalforsamlingen ) kunne Røkke klart seg godt for uten, og ikke minst skattebetalerne.

  Nei denne regjeringen trenger så definitift avløsning. De RG klarer ikke å overbevise det norske folk om at et borgerlig alternativ er dårligere en den regjering vi har i dag.
  Det hjelper ikke at RG regjeringen øser ut med skattebetalernes midler på lovnader til LO og andre frender / bidragsytere til AP. DET HOLDER BARE IKKE.

  Jeg gleder meg til innspurten til årets valg. Koldberg og Co vil få så øra flagrer dersom de forsøker å skyte på andre. Det har så mye rot i eget reir at de klarer bare ikke å se det selv.

 14. Hvorfor må dette være flaut for Ap?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: