Der det Er hjerterom er det husrom


Vg.no J Stoltenberg  slakter Frps Asyl forslag


Og vi andre slakter ikke: menneskeslakt på norskeveier, korridorpasienter, krigsveteraner som ikke får anstendig hjelp, analfabetskolen, narkotikapolitikken og åpne grenser hvor kriminelle flommer inn og rundstjeler folk i de 1000 hjem. Ja, listen er så langt som ett vondt sekel. Er det norske folk en gjeng sytere som rödgrönne vil ha det til ?

Aftenposten hadde en reportasje lördag i forige uke.  Lørdag 04.07.09 skrev Aftenposten

Var det förste gangen det har skjedd? Det er glemt innen en uke og neste gang det skrives om det blir vi opprörte på nytt.

Vg.no Vi skal vinne valget med arbeid, skole og miljö, (og så litt Juging)

Hvorfor hjelpe sine egne når du kan hjelpe naboene.

vg.no: Frp vil send asylsökere til Afrika www.dagbladet.no/frp/asylpolitikk

Medisiner i badekaret. S241 BAD, står det på døren. Innenfor er det et gammelt badekar. Oppi badekaret en dostol, en gjestestol og Martha Sogns personlige eiendeler. Vinduer finnes ikke. Det kombinerte badet og lageret har vært slagrammede Martha Sogns rom på sykehjemmet i Råde i to og en halv uke. Råde kommune sendte Martha på sykehjemmets baderom. Virksomhetsleder Lone Hansen oppfordrer Martha og familien til å ta kontakt. (HVA?)
I dialog med dem kan vi prøve å finne en løsning, sier hun. Det er hele tiden økonomien som vil styre graden av kvaliteten. Men ansvaret for Martha er delt mellom to kommunale etater – sykehjemmet og hjemmetjenesten. På sykehjemmet spiser og sover hun.
Men skal hun legges eller komme seg opp av sengen, på toalettet eller stelles og kles, må hun ringe til hjemmesykepleien og vente til de kan komme  selv om personalet på sykehjemmet befinner seg i gangen rett utenfor sengen hennes.

Nettavisen: Psykisk syke bor på badet

Haugesunds avis: Döende blir lagt på badet

bloggoversikten.com Når andre beboere skal dusje,må han forlate sitt bosted(badet)

Dette er bare ett av mange tillfeller i dagens Norge og politikerne spekulerer i din korttidshukommel er god men langtidshukommelsen blir distrahert av  stadige nye ting fra media. Det gammle komunistiske utrykk har aldri hatt större betyding enn i dagens sammfunn: Gi folket Bröd og Sirkus så er alt såre vell.

http://arkiv.nettavisen.no/Nyhet/177142/-+Helse-Norge+svikter+eldre.html

Bookmark and Share

Reklamer

27 kommentar

 1. […] også:Der det Er hjerterom er det husrom Dette er ren tåkeleging av SSB, se de kalde tallene nederst  på siden her. De tillsvarer […]

 2. […] Der det Er hjerterom er det husrom 1000 flyktninger kan hjelpes i sitt nærområde i forhold til til hva 1 innvandrer koster i Norge […]

 3. […] Der det Er hjerterom er det husrom Dømt for tidenes kirketyveri – var selv kirkeasylant Knivstukket i masseslagsmål på asylmottak […]

 4. […] Der det Er hjerterom er det husrom […]

 5. Stabæk: Nope. Det er riktig at svensker, polakker etc som kommer hit ferdig utdannet er til inntekt, men du skal huske på at de samme personene også et stykke på vei bidrar til økt press i økonomien når de skal ha seg bolig og liknende. Alt i alt så går disse gruppene i pluss.

  MEN problemet er at vi oversvømmes av en helt annen gruppe innvandrere. Og de har INGEN forutsetninger for å bidra i det hele tatt og det hører også med til historien at det ikke er lavt utdannede eller uutdannede folk vi trenger her i landet. Dessuten er det verdt å merke seg at i dag trenger vi ikke bygningsarbeidere, men bygningsarbeid.

  Så det er faktisk ikke så veldig feil, nei.

  Den sistnevnte gruppen, asylsøkere, koster 9 mrd bare over statsbudsjettet til UDI i år. Så er det det faktum at de står allerede for over 50% av sosialhjelpen som utbetales i Oslo, og fremdeles så er de ikke SÅ mange… Og det er videre en hel rekke andre problemer knyttet til disse som kriminalitet osv som koster ytterligere penger med fengselsplasser osv (De kjører ikke litt for fort slik at staten tjener på dem…)

  «Det er slutt på tida med stengte grenser»

  når ble det det?? Vi har faktisk innvandringsstopp ved lov her i landet, men våre myndigheter gjør alt de kan for å uthule det. Nå spiller de til og med sjokkerte, så det ser ut som du er relativt aleine sammen med noen drømmere i SOS Rasisme, SV og Rødt om å stå for denne åpne-grenser politikken.

  Jeg har ingen problemer med at folk kommer på ferie hit, så lenge de er her på ferie og ferdig med det. De må gjerne gifte seg og bli også, eller om de har en kompetanse som næringslivet etterspør, så bør vi også la en del få bli. Det er noe ganske annet enn å åpne grensene for de som nesten UTELUKKENDE starter oppholdet med å lure systemet. (Først krysser de grensa ulovlig, deretter nekter over 90% å oppgi identiteten og alderen settes nesten ALLTID lavere enn den virkelig er, helst under 18.

  «det er skikkelig gammeldags.»

  Av og til bør vi lære litt av de gamle… Hvis du ikke kan historien din, er den dømt til å gjenta seg sies det…. For øvrig, Churchill sa noe fint om muslimer engang… Søk litt, så finner du det. Vil bare minne om at han også advarte mot å lefle for mye med nazister for 65-70 år siden.

 6. Spaceman Spiff sier «Faktum er at innvandringen koster vanvittige summer som ingen tør å tallfeste her i landet.» og Thomas sier «Det bare koster for mye, hele greia. Økonomisk, og sjelemessig. Vi har tapt så mye, og fortsetter å tape på opplegget vi kjører nå.»

  FEIL begge to.

  Innvandrere holder det norske samfunnet i gang og skaper enorme verdier. Hadde det ikke vært for alle utenlandske byggearbeidere, hadde vi ikke kunne bygd ut norsk næringsliv slik det gjøres i dag. Det er fortsatt skrikende behov for folk med kompetanse og arbeidslyst til utbygging on- og offshore. For ikke å snakke om de jobbene etniske nordmenn ikke vil ha lenger. F.eks. rengjøring. Meget viktig jobb, men dårlig betalt. Så de utgifter vi har til å tilpasse nye landsmenn til vårt samfunn, er små i forhold til verdiskapningen for samfunnet totalt. De er bare mer synlig for oss.

  Og Thomas, alle nordmenn som i dag har en religion, er ikke kristne. Vi har et viktig prinsipp i grunnloven (fra 1814!!!) som heter trosfrihet. Skolen har tatt dette på alvor i årevis, men noen henger tydeligvis etter.

  Det er slutt på tida med stengte grenser og at vi lever hver for oss. Som en selvføge reiser nordmenn til utlandet på ferie til alle verdenshjørner, flere ganger pr. år. Vi studerer i utlandet og bosetter oss i korte eller lengre perioder i andre land for å jobbe eller for oppleve varmere klima. Og tar det som en selvfølge at vi blir tatt godt i mot. I EU kan alle borgere bevege seg fritt mellom landene uten pass. Ikke så urealistisk at dette vil utvikle seg til å gjelde kontinenter og verdensdeler også.

  Så Thomas, når du sier «Det er mye lettere og bedre for alle hvis vi alle hadde holdt oss til våre egne land.» det er skikkelig gammeldags. Og vil ALDRI skje igjen, heldigvis.

 7. Åja, det er ikke vanskelig å se forskjellen på svensker og dansker. 🙂 Svensker går med blått og gult på alt de har med seg når de er utenlands… Gjerne også på speedoen. T-shirt’n også videre. Danskene går rundt med et ølkrus…

 8. Jeg mener ikke at du er rasist, jeg bare mener at det å starte et debattinnlegg slik er helt unødvendig fordi innlegget ditt ikke er rasistisk annet enn i øynene til SOS Rasisme og andre ekstremistgrupper. Personlig synes jeg ikke det er noe problem om folk flytter over landegrensene. Langt derifra. Men tilstrømning gjennom asyl osv er et betydelig problem fordi de i motsetning til reelle asylsøkere som er forfulgt ikke har så fryktelig mye å tape på å prøve. Dvs… Det koster å prøve, men gevinsten er som i Lotto og sjansen for å vinne den er mye større.

  Så ja, vi tar imot feil folk. På feil grunnlag med feil intensjoner. (De skal jo ikke bli som oss, de skal få jobb men være like primitive som de alltid har vært med tvangsgifting osv) Da er de integrert…. Assimilering er et fyord som bør tilbake i debatten. Før de er assimilert bør de ikke få statsborgerskap.

 9. «Rasisme refererer normalt til en oppfatning av at menneskers rettigheter og plass i samfunnet varierer avhengig av deres rase, og til handlinger og politikk som bygger på en slik oppfatning»

  Grovt sett betyr det å være en rasist i Norge å være en person som hater «pakkiser», «niggere» og «den slags». Det er umulig å se forskjell på en etnisk Svensk person og en etnisk Dansk person, feks. Men man ser om en person er etnisk Pakistansk eller ikke.

  Spacemann Spiff, nei, jeg vedholder ordene mine. Jeg er ingen rasist. Men jeg syntes det er litt spesielt at ALLE utlendingene jeg kjenner (og elsker) vil ha stopp på innvandringen. De syntes også at det er for mange her allerede.

  Det er mye lettere og bedre for alle hvis vi alle hadde holdt oss til våre egne land. Og ja, jeg skjønner at det betyr at jeg aldri kommer til å få lov til å flytte til Pakistan. Selv om det er litt trist, da de har mye god mat der. India er også et land i sterk vekst. Favorittmaten min er Indisk. Indere er generelt sett lyn-intelligende og koselige mennesker.

  Det er de etnisk Norske (!) politikerene på stortinget det er noe galt med. Vi slipper inn FEIL mennesker i landet vårt. Jeg har ikke noe i mot afrikanere, men jeg har noe i mot afrikanere som kommer hit for å selge crack, som knivstikker vennene mine, og som sprer frykt blandt det Norske folk.

  Det samme gjelder forøvrig etnisk Svenske knivstikkere som selger crack i Oslo.

  Det bare koster for mye, hele greia. Økonomisk, og sjelemessig. Vi har tapt så mye, og fortsetter å tape på opplegget vi kjører nå.

 10. Hei, Thomas. Du kan spare deg for den «Jeg er ikke rasist»-erklæringen, for ordet rasist har mistet sin opprinnelige betydning på grunn av utstrakt misbruk her i landet. Etter vinterens opptøyer i Oslo hører jeg stadig folk snu på det, sammen med et skifte til et mer skarpere toneleie at de liker ikke muslimer lengre og at «i dag må en nesten være litt rasist», i dagens betydning av ordet.

  Konklusjonen din er for øvrig rett… SSB ville ikke ha noe innvandrerregnskap for en del år siden og skiftet først mening når man tok med polakker og litauere som jobber for en slik og ingenting. Faktum er at innvandringen koster vanvittige summer som ingen tør å tallfeste her i landet.

 11. Stabæk,

  Fordi jeg hadde dårlig tid! Jeg mente muslimer og folk som har annen religion enn oss her i Norge. De Nordmenn som i dag har en religion, er kristne. Ateister har vi også mange av.

  Problemene oppstår når religionene krasjer. Det er ikke det at feks. muslimer er onde, dumme mennesker – Problemet ligger i levemåte. Man lever etter religionen sin.

  Norge skulle vært som Finland, eller Sveits. Svært få utlendinger av annen religion. Og svært få problemer. I Norge bare øker problemene med disse innvandrerene.

  De fleste jeg kjenner, som er etnisk Iranske feks. hater all dritten utlendingene i Norge skaper.

 12. » Der ble de tatt i mot og det ble lagt til rette for at de skulle etablere seg. Selv om de “bare” hadde flyktet fra vanlig norsk fattigdom og ikke var forfulgt hverken av staten eller politiet eller militæret… Men vi er oss selv så nok at vi kan ikke hjelpe and»

  Dette stemmer, men hvis de nordmennene dro til Usa med samme holdninger som en altfor stor del av asylsøkerne har i dag, ville situasjonen ha sett ganske anderledes ut. Det var heller ikke slik at Nordmenn etter en stund lå på toppen av statistikken over voldtekt, ransmenn etc. De jobbet hardt og etablerte seg og har satt sine spor i enkelte deler av Usa.

  Jeg ser helt klart fordelene ved å ha et asymottak i utlandet. Da får de som trenger det komme hit, og de kriminelle får ikke begått lovbrudd i mellomtiden og de kan ikke motsette seg å bli returnert til hjemlandet. Da kan vi også sette de ressursene som før gikk med til å holde kontrollen over massene til å etablere et langt bedre tilbud til de som får innvilget asyl.

 13. Men hvorfor sier du «muslimer og annet snusk» hvis du ikke er rasist?

 14. Jeg er en etnisk Norsk mann på 30 år. Jeg bor i Asker. Har gått på skole bla. på østkanten i Oslo.

  Jeg er IKKE rasist, MEN vi har tatt ALT for mange inn i landet vårt. Svensker, Dansker, Tyskere… Det er en ting… De har samme religion og levemåte som oss. Men når vi tar i mot muslimer og annet snusk, sier det seg selv – Vi får problemer!

  Jeg gjentar… Jeg er IKKE rasist (har bla. gode Iranske og Indiske venner) MEN jeg syntes vi har 95% for mange fremmedkulturelle her!

  Dessverre går Norge til hel***e nå pga. dette! 😦

  Mvh.
  Thomas

 15. Nordlendingene ble grovt hetset når de kom til östlandet.
  Der var det ikke noe kjäre mor,nei
  For i det hele tatt å skulle få leie seg inn på en hybel var det viktig å ikke snakke nordlandsdialekt.

 16. Hva med å sende FRP til Afrika? Se kan de bli så solbrune de vil Og så slipper de å se asylsøkere og flytninger de mener får så mange flere goder enn dem selv.

  Men det var en spøk…

  Alvorlig talt: Det vitner om historieløshet hvis vi ikke tar imot mennesker som lider. I Norge under 2. verdenskrig skjedde det internt i landet f.eks. da finnmarkinger måtte flykte sørover. Eller aktivister som måtte flykte til Sverige for ikke å bli skutt av okkupantene. For ikke å snakke om alle nordmenn som utvandret til Amerika på slutten av 1800-tallet. Der ble de tatt i mot og det ble lagt til rette for at de skulle etablere seg. Selv om de «bare» hadde flyktet fra vanlig norsk fattigdom og ikke var forfulgt hverken av staten eller politiet eller militæret… Men vi er oss selv så nok at vi kan ikke hjelpe andre.

 17. Det er et bra forslag hvis vi også bosetter de som får innvilget søknaden i lavkostland så vil vi kanskje kunne hjelpe flere hundre ganger flere mennesker. Det Norge har nok av er penger. La oss hjelpe flere ved å gjøre det i utlandet.
  Dette er et vinn-vinn-vinn scenario for alle parter.

 18. Til de som bruker mindre pene ord, Plz Bruk ikke ord som man vanligvis ikke sier til sine venner.
  Vil helst ikke begynne å sensurere
  Med hilsen Rene Nielsen

 19. Forslaget om å sende asylsøkere og innvandrere til Afrika er veldig bra!

  Jeg synes venstresiden bør stille seg spørsmål om hvorfor i all verden vi skal ta inn innvandrere og asylsøkere hit til landet, når vi kunne sikret tryggheten til mange flere mennesker med dette forslaget. Det sier jo seg selv at prisen for å hjelpe en asylsøker eller innvandrer i mottak i Afrika vil være mye lavere.

  Antagligvis ville strømmen av innvandrere og asylsøkere til Norge ville gått ned med 90% med et pennestrøk.

  Venstresida burde heller gått inn for en folkestemming om nordmenn ønsket mer innvandring. Jeg for min del synes at nok er nok!

 20. NissenPåLoven: Ja, rart at de unge er personlige forfulgte i så stor grad. Attpåtil når de er mindreårige. Har de ingen familie som kan holde dem unna trøbbel?

  Asyl er ikke en flyktninganordning. Det ble i sin tid kalt politisk asyl og var ment for folk som hadde motarbeidet et regime og så måtte flykte. Nå er det akseptert blant folk at vi får tusenvis årlig som bare er ute etter en bit av pengebingen som vi har bygd opp etter krigen.

 21. Stabæk, Sa aldri det var politikeres feil. Les siste linjen….

  Hvem er det politikerne verdsetter høyest?

 22. Spaceman Spiff og Liberalist beskylder flyktninger og asylsøkere for det han mener politikere prioriterer feil, f.eks. i forhold til helsesektoren. Det er vel ikke asylsøkeres feil! Er det ikke politikere som lager lover og saksbehandlere i forvaltingen som iverksetter lovene? Dere skyter feil hest. Det minner om nazistenes forfølgelse av jødene under 2. verdenskrig. De fikk skylden for alt som var feil. Og måtte utryddes. Og usakligheter som :»I tillegg krever de kr25.000 for å ta sertifikat, plus de får hundretusener til å kjøpe seg 2år gamle biler» Det er vel ingen som får hundretusen av staten får å kjøpe seg bil Det skjønner alle. Så nevner du narkomane og alenemødre så får du med alle andre svake grupper i samme slengen, så er det gjort liksom. Kan du ikke like godt ta med alle andre enn deg selv?

 23. Liberalist: Så basically bitcher og moaner du om hvorfor du og din løgnerske kone ikke får samma støtten. Ta å sikt en aldri så liten klapp rett i tryne og våkn opp!!

  Jeg har jobbet både i asylmottak og transitmottak. Det bildet du fremstiller er pur bullshit og propaganda fra uvitende synsere og besserwissere. Ta å lev EN jævla dag i en asylsøkers sko så vil nok realiteten drite ut ditt tragiske åsyn. Hu russer dama du har importert er faktisk ikke annet enn en rasistisk dame som faller for pengesladret andre kjerringer sprer…og de beløpene du snakker om er rett og slett løgn og bedrag. Hadde det vært så glorifisert for asylsøkerne, ville jeg vært ute av jobb. Det er tydelig at du er en komplett idiot som ikke gjør annet enn å grine om hvorfor DU ikke får MER penger fra staten når du fra så troverdige kilder har hørt at klassekompisen te di dame kjører Merce.

  Det eneste som har gått for langt er uvitenheten, intoleransen og bullshitet som FRP sprer rundt seg som en tåke sånne som liberalist blir liret inn i. Ifølge FRP har landet vårt råd til å skippe over alle asylsøkere til Afrika, men ikke ordne opp i barnehagetilbud, helse-Norge eller miljø…

  Hadde drittungene i FRP solt seg litt mindre ville de faktisk hatt et parti verdt å stemme på. Men solstikk gjør grusomme ting med hue…som f.eks. å få en person te å tru at han har løsningen på verdens asylproblem…send de ned til “dyrene i Afrika”. Alt de fortjener er et solid spark i ræva fra samfunnet, og det vil de oppnå under valget…UTEN TVIL. Fordi HELDIGVIS er ikke allmennbefolkningen i Norge så sabla tette i hue som deg Liberalist!!

 24. Er det ikke rart at alle man ser stående utenfor utlendingsseksjon her i oslo og søker om asyl er menn i ung alder. Neppe de som trenger asyl mest….

 25. Måtte bare FRP slutte å snuble i egne bein som alle de underlige påfunnene om sosialklienter, alkohol på bensinstasjonene og aktiv dødshjelp. Det er ikke vinnersaker. Det eneste dette bidrar til er å skyve fra seg velgere som gjerne vil ha bukt med innvandringen.

 26. Liberalist, du høres ut som en av mange som til høsten vil stemme FRP. Folk forstår rett og slett ikke hvor ille det er iferd med å bli. En ting er hvordan asylsøkerne er, men når de fortsetter slik eller blir enda værre etter opphold en stund så er det mer skremmende. Blander man da inn dødskulten islam oppi dette, så har vi en farlig miks. Hvis vi gjør noe nå kan vi klare dette med fredelige midler. I England har nynazistiske partier allerede 5% oppsluttning og det er best om vi kan styre unna de feilene de har gjort. Vi lykkes ikke i integreringsarbeidet engang, selv om målet burde vært assimilering.

  Du snakker om skattebetalerne… Et overslag over utgiftene til innvandrere/innvandring i Sverige i 2004 som jeg har sett beløper seg til anslagsvis 225 mrd SEK det året. Om vi bare har halvparten av innbyggerne og halvparten med innvandrere per innbygger, så sitter vi igjen med grovt sett 45-50 mrd norske kroner i året… Mer enn nok til å betale ned sykehusgjelden på ETT ÅR. Istedet blir 5500 operasjoner årlig innstilt fordi sykehusene må betale renter på denne gjelden. Sykehusene får altså ikke tilleggsbevilgninger når det kommer mange til dem, men det gjør UDI. Mon tro hvem regjeringen har mest omtanke for?

 27. min utenlandske kone går på norskkurs sammen med påberopte “flyktninger”, og hva hun forteller meg har endret mitt syn og åpnet mine øyner. Min ola donk nisselue er i ferd med å bli løftet opp fra nasetippen min etterhvert som hun forteller om tilstander som bare er helt utrolige. Så snart noen av disse såkalte “flyktningene” som er forfulgte i sine hjemland får opphold her, så vokser bukkehornene ut på dem, og lærere blir kastet bøker imot, og de skriker om respekt etc etc – får 19000kr månaden for å gjøre ingenting (mann/kone) og kr 900 per barn, ofte svært mange, så en annen i jobb må ha minst kr400.000året brutto for å kunne sitte igjen med hva disse “flyktningene” får. I tillegg krever de kr25.000 for å ta sertifikat, plus de får hundretusener til å kjøpe seg 2år gamle biler, kun Mercedes, BMW og Audi fell i deres syke smak. Nå har kona også gått til NAV/Kommuna og ville ha både bil og sertifikat hun også, som rett og rimelig er i disse menneskenes oppfatning, klart det, de har jo valgt verdens rikeste og beste land å bo i. NAV tilbød kona ydmykt bare kr12.500 i støtte slik at hun kunne ta sertifikat, resten må hun betale av de kr9.500 per måned som de alt gir henne, og bil må hun dele med sin mann. Hipp hurra for Norsk flyktningspolitikk, hva får våre etniske nordmenn som er i vansker??? ikke en dritt, se på de narkomane, etc, jeg vil spy. Norske fisefine politikere reiser rundt i verden og skryter for å entre taburetter i verdensherredømmet, bli utenlandsboende, ikke skatte lenger til det de selv har bygget opp av rregler i sitt hjemland, joda FRP er virkelig inne på noe viktig og jeg får håpe at noen av hver får nisselua litt lenger bak i nakken slik at vi kan se ved selvsyn realietene i denne vonde verden fyllt opp av politiske hyklere. Jeg har stemt AP, men jeg ser at jeg blitt villedet i lang tid, FRP får min stemme nå, dette går ikke lenger, en dag vil alle de som betaler regninga her i norge resie seg opp og gjøre reint bord med disse utinga som skjer. Enslige mødre er også en merkelig gruppe her i landet som flyktninger, disse får hyppige besøk av østeuropeiske menn i fine biler som overnatter med dem i flere dager fra tid til annen, og i denne tiden er disse damer sky og oppfører seg unaturlig, er de alle agenter for mafiabander? Alle deres dyre biler med norske skilt er ikke beheftet med lån i brønnøysundsregistrene. Så hvem er det som eier bilene til disse biler med minst 2 menn mellom 20 og 40 år som kjører rundt i evig runddans i Norge? Nei det har gått for langt på mange områder under denne regjeringa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: