Fem mindreårige gutter siktet for gruppevoldtekt


Jente 8 år gruppevoldtatt av andre mindreårige

Latterlig krimbekjempelse

Overfallsvoldtekt i slottsparken

Bookmark and Share

Vg utenlandske mindreårige gruppevoldtar 14 år gammel jente

Dagbladet.fem mindreårige utenlandske gutter siktet for gruppevoldtekt av ung jente

Dagbladet.no/Nekter for gruppevoldtekt

Det er så man tror de blir opplært til slik ukultur.

Hva sier så loven om Slik adferd?

Er norsk politi unnfallende i sin omgang med Norsk lov? Når de siktede blir løslat fordi de er unge ?

§ 195. Den som har seksuell omgang med barn under 14 år, straffes med fengsel inntil 10 år. Dersom den seksuelle omgangen var samleie, er straffen fengsel i minst 2 år.

Videre i §195 fengsel intil 21 år hvis handlingen er begått av flere i felleskap. Forstår ikke norsk politi alvoret i loven. 

§ 192. Den som skaffer seg seksuell omgang ved vold eller ved truende adferd, eller har seksuell omgang med noen som er bevistløs eller av andre grunner er ute av stand til å motsette seg handligen, eller ved vold eller ved truende adferd får noen til å ha seksuell omgang med en annen eller til å utføre tilsvarende handlinger med seg selv.

Straffes for voldtekt med fengsel inntil 10 år. Ved vurderingen av om det er utøvd vold eller truende atferd eller om fornærmede var ute av stand til å motsette seg handlingen, skal det legges vekt på om fornærmede var under 14 år.

Fengsel inntil 21 år kan idømmes dersom, voldtekten er av flere i felleskap. voldtekten er begått på en særligsmertefull eller krenkende måte,

Hva kan de forvente seg av straff? I en annen gruppevoldtekt ble Straffen  for begge satt til fengsel i to år hvorav ett år og fire måneder ble gjort betinget under henvisning til de tiltaltes unge alder og at saken hade tatt lang tid. Merklig når strafferammen kan setts til 21 år og att det faktisk er en minimums straff fastsatt i loven.

Da dommerne synes fryktelig synd på ugjerningsmennene vil de få max 2 år . Jenta vil i beste fall få en forståelsefull mann som kan takle hennes traumer med ett vanskelig sexuelt samliv.

Dommfellese i en annen gruppevoldtekt utført av kurdere

http://loven i sin helhet på lovdata.no

http://www.vg.no/Sexsiktet lensmann

Med en gang muslimer føler seg forurettet, kreves det gjengjelselse og død og fordervelse.Føler vi i Europa forurettet, er det stakkars dem, de har jo det så fælt vi må hjelpe dem så de kan forstå att slik gjør man ikke. I Syd afrika gruppevoldtar de for morro skyld og for å forsterke sammholdet i guttegjengen ??? Er det slik i andre innvandrermiljøer også ? Hvem har så ansvaret for att kriminalitet og gruppevoldtekter florerer ? Etter min mening kan det ikke være våre nye landsmenn sin skyld men våre myndigheter som lar det skure og gå.

Lover hevn etter hijab-drap Tusenvis av egyptere marsjerte bak kisten til tysk-egypteren Marwa (32), som ble drept med 18 knivstikk under en rettssak i Tyskland.

14år gammel jente forsøkt gjengvoldtatt i Danmark i Fredericia. Danmark

Kvinne overfalt av-fire unga-menn (Innvandrere) i Gøteborg?

Voldtekt ! Eller er det gruppevoldtekt ?

Gruppevoldtekter i skandinavia

Reklamer

8 kommentar

 1. […] Fem mindreårige gutter siktet for gruppevoldtekt […]

 2. jenta er jo faen meg 17 år selv.. og de siktede er uskyldige.. 😉

 3. Mange norske jenter inviterer eller går på fest med utlendinger,og ligger med dem helt frivillig og dagen etter ringer gråtende til politiet og hevder at hun blir voldtatt!tåpelig!
  Denne måten er en ny måte å skaffe et stort beløp fra staten som erstatning på..norske jenter er flinke til å tjene penger,vettu!:) dem lurer utlendinger til sex..dårlig gjort!

 4. Nå må det bli slutt på rasistiske voldtekter i Norge.
  De siste årene har det vært en sterk økning i antall overfallsvoldtekter og gjengvoldtekter. Utenlandske gjerningsmenn, eller innvandrere med ikke-vestlig bakgrunn er innblandet i over 90 prosent av sakene.
  Det er tydeligvis en holdning ute å går om at det er fritt frem for å voldta hvite, etnisk norske kvinner. Dette er rasisme på sitt verste. Hvor er SOS rasisme? hadde det vært gjenger av etnisk norske gutter som voldtok pakistanske jenter, så hadde dette blitt tatt tak i for lenge siden.

 5. hei gunn har vel fått freem det meste av hva jeg selv mener, muslimer fy.f for noe søppel.

  17 år og er med på jeng voldtekt, og så blir løslatt, dette sier alt om norsk politikk, og rettsvesen. Disse araberene bare ler av norge, i sitt eget land hadde de blitt henrettet, Hvorfor sitter ikke de som er over 16 år i fengsel, for en forbrytelse som har en ramme på 21 år’s fengsel??????

 6. Christopher Hitchens, God Is Not Great, how religion poisens everything.

 7. Det er bare et spørsmål om tid før Islam eksploderer
  av raseri mot vesten og blodet flyter. Det er ingen som er glade for at kvinnen ble drept av en sikkert psykotisk hvit mann. Da den norske jenta som ble voldtatt og drept i London av miliardærsønnen fra Jemen var det ingen muslimer som masjerte i gatene. Han går fortsatt fritt omkring i Jemen han. Mens Muslimene går berserk over drapet som de selvfølgelig påstår er rasisme motivert. Når vestlige dreper muslimer er det rasisme, når muslimer dreper vestlige er det bare fortjent.

  Så skal noen vestlige turister bli halshogget
  som hevn. Videre skal tyske, norske, danske, engelske og amerikanske flagg brennes i protest.

  Så skal Blitz og Rød ungdom ut og «masjere» dvs. Knuse trynet på noen nasjonalister, kaste stein på USAs ambasede og pisse på vinduene til Mc Donalds i sympati med den uheldige muslimske kvinnen.

  Er det noen som vet om en annen planet det går ann å flytte til? Et sted som er fritt for religiøse ekstremister og venstrefascister fra Blitz og RU.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: