Gazza igjen


Er det rart avistallene går ned når mange aviser enten tier de eller komme med informasjon som bare har en side ? I forrige uke hade vi opp og i mente om stakkars Trå som selvforskyllt hadde satt seg i en dødsfarlig sitiuasjon.

Men hva med de to mc førerne som helt uforskyldt ble drept av en narkopåvirket person som kom over i deres kjørebane, en liten notis det er alt. Ikke noe om hvor tragisk det er for familiene og kjente, ikke noe om den rusete personen og eventuelt hva avisene mener om disse drapene ?

Personlig tragedie Se bildet i full størrelse

http://www.riks24.no/index.php/bruker/Innenriks/To-menn-doede-i-MC-ulykke-i-Lillestroem-438

Men  hr. Trå har de skrevet  om i en ukes tid.

Nå er det disse hersens legene som sympatiserere med partiet Rød.  Sannsynligvis får vi høre  og lese  opp og i mentte om legene/Gazza i en ca. ukes tid. Når jeg kjøper en avis vil jeg ha relevante nyheter og gravende journalistikk, ikke ensidighet og propaganda.  Se bare hvor mye det skrives her i forhold til Mc ulykken: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=543976

http://www.dagbladet.no/2009/05/31/nyheter/utenriks/gaza/israel/erik_fosse/6494695/ http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=543989

Hamas bruker FN ambulanse

Palestinsk barne tv

Oversikt Israel vs Arabere

Bookmark and Share

Reklamer

9 kommentar

 1. Jeg tror nok de fleste ville høre og lese om når så mange mennesker går berserk. Neppe bare en lokal nyhet. Vg og dägbladet hadde vel pinseferie : )

 2. @ Rene: Det er fortsatt forskjell mellom utenriks- og innenriksnyheter, og man kan også differensiere innenriks i nasjonale og lokale nyheter. Dette er typisk en lokalnyhet.

 3. Poenget med artiklen er hvor mye tid mediene bruker på noen enkelt saker, mens andre ikke får mere enn en liten notis.
  Tenk over hvor mye du ikke får vite og som med vitende og vilje ties ihjel. Her har du en nyhet som ikke har vært på tv eller Riksavisene : http://www.oa.no/nyheter/gjovik_toten/article4368101.ece
  Renè

 4. Det er jo ikke akkurat så mye ideologi og politisk mening bak å mene at det er galt å bombe sivile, og å mene at det ikke kommer inn resurser i Gaza for å starte gjenoppbygging. Det er slik det er, og gjenspeiler ikke politisk legning eller ideologi.

  Det er et faktum at det er en dyp krise Gaza er i nå, og at de to sier at det er grusomt å se så mange mennesker lide, kan knappest anses som et politisk utspill.

  Det er helt og holdent legitimt å fremme et Israel-kritisk standpunkt, og som lege står man mye friere til å gjøre det enn om man hadde vært politiker. Leger har jo langt på vei (og jeg gidder ikke høre noen hindsight off-the-hook personlighetsbeskrivelser av Gilbert og Fosse) som mål her i verden å redde og spare liv, og enhver lege som har tilbrakt tid i Gaza kan si at det som skjer der er galt, at menneskene lever i ytterste nød, det er ikke fordi man er politisk engasjert. Menneskeliv er verdt mer enn politikk.

 5. Fosse og Gilbert har en demokratisk rett til å reklamere for sine synspunkter på Israels forsvar mot rakettene som ble skutt fra Gaza.

  Man bør imidlertid tenke på at det er de to legene sine ideologiske og politiske meninger som kommer til syne.

 6. hersens ,kanskje omdannet av da. hersom(s) ‘her’, el. kanskje eufemisme for herrensi dagligtale, jeg blir så lei denne h- oppvasken / disse h- ungene
  Top poster fra hele WordPress.com
  http://no.wordpress.com/

 7. Jeg er helt enig med det du sier, at Trå er en tulling som vi ikke trenger å vie tid, men å si at to mennesker som er drept på norske veier av en fyllekjører på noen måte overstiger de overgrepene som skjer på Gaza-stripen i viktighet, syns jeg er rart.

  Mats Gilbert og Erik Fosse gjør noe for en befolkning de føler sympati med, som de virkelig ønsker å hjelpe. Å kalle dem hersens leger blir å ta den litt langt. Man kan være enig eller uenig i det de foretar seg, men å oppholde seg i en krigssone med det mål for øyet å hjelpe en lidende lokalbefolkning (la Hamas være untatt i denne sammenheng, jeg snakker om sivile), kan vel ikke karakteriseres som annet enn modig, og det vitner om et veldig engasjement for menneskeverdet.

  Selvfølgelig er det trist at to unge menn omkommer i en motorsykkelulykke, men da er det en gang slik at vi har «Innenriks-» og «Utenriks»-seksjoner i avisene, de hører under hver sin.

 8. Slike innlegg som det over som ikke har noen relevant mening vil bli slettet. Han kaller seg forøverig tullebukkenogDanica som betyr Danmark, som blir til Dan`s mark som igjen referer seg til Dans slekt , som sansynnligvis er en av de glemte 10 stammers rike av Israel som ble bortført til Babylon.Tilbake i Israel ble Judea og Benjamins stamme. (Jyde/Jøde) ser dere sammenhengen ? : )

 9. Hersens leger????!!! Din forbanna idiot!!! Få en hjerne før du starter blogg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: