Hijab, Ferietid og Tvangsekteskap


Er det fler omskjæringer og tvangsekteskap i familier der det brukes hijab? 

Feriene er svært kritiske perioder for ungdommer som lever i familier der denne formen for ekteskap praktiseres. Stympad på sommarlovet   Erfaring tilsier att mange jenter ikke dukker opp etter ferien og skolen starter. I England blir hvert år  3.000 jenter  ofre for tvangs ekteskap. Vi vet jo også at gamle menn gifter seg med purunge jenter. Ikke akkurat en ønsketilstand for jentene.http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=568672 

SFO-ordningen ved Vahl skole i Oslo tilbød i mars to etnisk norske førsteklassejenter hijab, mot foreldrenes ønske. Se bildet i full størrelse

HORRIBELT Nå syns jeg skriften på veggen er så klar at alle bør reagere. Er det på tide å ta i bruk gamle temer så som Jøssing og binders slik motstandskampen ble ført mot Tyskerne ? Er Sv det samme som svikere? Det er jo en kjensgjerning at 90% av lærerner  er Sv orientert-  Og er det noen gang evaluert hvordan det går med etniske norske barn som går på skole der det er overveiende fremedspråkelige ? http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=553842   http://www.dagbladet.no/2009/05/26/nyheter/innenriks/hijab/6401888/

 Frp vil forby hijab  Rana Advarer mot Frps muslimfobi  Våre hjem er i Norge, og å true med be oss dra hjem blir rett og slett patetisk og lattervekkende, understreker Mohammad Usman Rana overfor Vg. FNs menneskerettigheter slår entydig fast at foreldres oppdragelsesrett er ukrenkelig såfremt oppdragelsen er i tråd med andre menneskerettigheter, mener Rana. Hva da med Nazisymboler, satanister og så videre? er det fritt fram da ?  Det er ikke undertrykkende at småjenter innimellom bærer hijab, ofte gjør de det for å bli kjent med sin tro og vil gjøre som sine mødre og eldre søstre, sier Rana. Det er undertrykkende for småjenter å få tredd en hijab på seg, og hva ligger bak den eksploderende hijab bruk? Det var en sjeldenhet å se noen brukte hijab fra 1970 tallet og fram til rundt 2003. Hva har skjedd? 

.

 

 Hva er situasjonen for kvinner i islamsk lov?    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=547772 

Bildet er av en Zahida som  brutalt ble angrepet  av hennes mann som  påsto  hun hadde vært utro og brakte skam over familien. Han kuttet av henne ører, tunge, nese, øyne, og forlot henne for å dø.

Reklamer

9 kommentar

 1. […] grøsser … på Relgiøst hodeplaggJeg grøsser … på Hijab, Ferietid og Tvangs…Solveig på […]

 2. […] Hijab, Ferietid og Tvangsekteskap […]

 3. Forbud mot islam i Norge nå…..og alt som har med muslimer å gjøre….NÅ

 4. […]  Feriene er svært kritiske perioder for ungdommer som lever i familier der denne formen for ekteskap praktiseres. Stympad på sommarlovet   Erfaring tilsier att mange jenter ikke dukker opp etter ferien og skolen starter. I England blir hvert år  3.000 jenter  ofre for tvangs ekteskap. Vi vet jo også at gamle menn gifter seg med purunge jenter. Ikke akkurat en ønsketilstand for jentene.http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=568672    Hijab, Ferietid og Tvangsekteskap […]

 5. Dette vil vi se stadig mer av framover. Hvis vi ikke setter foten solid ned og sier NEI!..Ikke bare «nei til hijab», eller «nei til halal», men et rungende «NEI TIL ISLAM!» Hvor langt skal det gå, hvor mye skal vi tåle, før «ansvarlige myndigheter» ser likheta mellom islam og nazisme? Mellom islam og diktatur? Ser motsetningene mellom islam og demokrati? Mellom islam og menneskerettigheter, kvinnerettigheter, barnerettigheter – ja, mellom islam og FRIHET!?
  Trosfrihet er fint – forøvrig noe som IKKE aksepteres innen islam…
  Religionsfrihet derimot, når den forstås som «frihet» for alskens religiøse ideer, ideologier – og ikke minst praktiseringer – er IKKE av det gode! Det viser islam oss!
  SI NEI TIL ISLAM I NORGE!

 6. Vi er en del av et internasjonalt samfunn, og Islam er hva kommunismen var på 1920-tallet, men det har en litt annen genetisk kode – designet til å spre seg saktere men dypere, og til å fortrenge andre ideer på mer innfløkte måter.

  Man kan si at andre tankesystemer er også misjonerende – sosialisme, liberalisme, sports-supporter-isme. Men ingen av disse synes å ha en lignende påvirkningskraft.

 7. SFO er infiltrert av islamister, og det blir det bare mer av nå som muslimer har førsterett på jobber i det offentlige. Så har vi de som kaller seg sosialister, men som i praksis (vitende eller uvitende) er islamister. På disse skolene heier barna på Irans leder og Osama bin Laden og gleder seg hver gang en bombe slippes over Israel. De læres opp til å drepe jøder og hate det vestlige samfunn. Bare vent å se nå Norge blir en fundamentlistisk islamistisk stat. Hadde jeg vært jøde ville jeg forøkt å bli amerikansk stastborger. For først tas jødene, dernest de homofile, kristne og de som ikke vil omvendes til Islam. I Egypt er 90 prosent muslimer, og de kristne en underklasse. Nå drepte myndighetene alle grisene i landet. Svin har blitt forbudt, og de kristne må finne matrester på søppeldyngene. Det er Norge anno 2030.

 8. God is not great, how religion posiens everything, Christopher Hitchens.

 9. Nå går det nok noen menn med skjegg og lange romslige klær og smiler bredt. Spesielt etter at de fikk dronningen i Norge til å underkaste seg dem. En søppelreligion.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: