Voldtekt på voldtekt


Voldtekt på voldtekt. Hvor lenge skal myndighetene få fortsette å leke med våres liv og helse? Og gjett om hva slags mennesker som står bak ? Er det J Stoltenberg og co. som har skylden ?

Men pytt pytt vi er jo mange miliarder nordmenn så noen kan vel saktens ofres, ikke sant. Hvordan skal innvandrene forstå norsk lov når de kan gå rundt å bedrive krimminalitet. De får opphold selv om de fleste blir tatt gang på gang for krimminel virksomhet, forstå det den som kan.

Snillismen for de det gjelder er destruktiv, det går med de som med  smerteløse, de merker ikke att de brekker ett ben , De reiser seg og går videre og skjønner ikke att de er skadet. Resultatet er ett
handicappet individ. Når mennesker ikke får korreks blir det umulig  å rette til feil.

Mange mindreårige på voldtektsmottak

Utrygge jenter

Voldtektsoffer ble overfalt

Tre kvinner overfalt i Ålesund

Politiet advarer mot Ålesund-overgriper

Overfallsvoldtekt

Her blir mor og barn tatt for andre gang

Dømt for ran, narko og grov vold – får bli i Norge

Vil ha strafferabatt

Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo Serievoldtektsmann

Flertallet vil begrense innvandring til Norge

Ble voldtatt i sin egen leilighet

Tiltalt for gruppevoldtekt av 15-åring i Fredrikstad

Bookmark and Share

Reklamer

11 kommentar

 1. […] Voldtekt på voldtekt […]

 2. jeg for min del får aldri medfølelse for disse folka som kom til bygda mi, voldtok og drepte ei jente(første og eneste!), stjeler alle syklene de ser(ja, en hel kjeller) og sitter i hagen å røyker hasj!

 3. Så sitter vi i våre store hus og uffer oss over hvor fælt alt har blitt,det eneste nordmenn er redd for er renta.At en liten flokk med utlendinger klarer å terrorisere en hovedstad kan bare skje i et land,Norge.I fattigere land skjer det ikke,Irland,Russland,Polen,skottland,Australia etc…Jo mer penger vi får jo mer pysete og veike blir vi.FN og menneskerettigheter settes høyere enn landet og innbyggerenes ve og vel.Andre nasjoner hadde gjort opprør mot en slik poletikk og ikke minst gjor noe med forbryterne

 4. Mannen som angivelig skal ha overfalt kvinnene blir karakterisert som en person av ikke europeisk opprinnelse. Det kan vel tyde på en asylsøker igjen. Man kan jo ifølge UDI ikke sende ut asylsøkere uten at identitet og nasjonalitet er fastslått med 100% sikkerhet. Dømte kriminelle blir heller ikkesendt ut.

  Når skal myndighetene forstå og faktisk gjøre noe med denne problematikken? En ting er at Norge mer eller mindre fungerer som et sosialkontor for resten av verden-en annen er at det får liten eller ingen konsekvens for innvandreren dersom han blir tatt og faktisk dømt for en forbrytelse.

  Jeg hadde håpet på at slike mennesker ble sendt tilbake dit de kom fra. Dem uten papirer skulle blitt plassert i et spesialfengsel-eller et avgrenset område med vakthold slik at de ikke kunne bevege seg fritt. Alle vet sin egen opprinnelse. Det er et faktum at de fleste asylsøkere vet utmerket godt hvordan systemet her til lands virker. Og dette utnytter man til fulle fordi man er fullstendig klar over at man ikke kan sendes ut dersom man ikke aner hvor personen skal sendes til.

  Å bygge en form for «oppbevaringsplass» til disse uten papirer eller evne/ vilje til å samarbeide vil legge press på asylsøkeren til å redegjøre for seg selv og sitt opphav. Det vil med andre ord ikke være så lett, eller morsomt å komme hit når en vet at en blir oppbevart på et geografisk avgrenset område.
  Det løser også problemet med at man ikke kan sende mennesker tilbake til land der de risikerer livet.

  Man kan godt også praktisere å tilbakekalle statsborgerskap dersom kriminalitet begås. Handling fører til konsekvens og det må bare asylsøkere venne seg til med en gang. Vi vil trolig fått mer tillit til dem av innvandrerne som er gode mennesker. For det finnes mange av dem også. Med dagens system kan jo de fleste komme hit, både dårlige og gode. Det er umulig for UDI å avgjøre med sikkerhet hvem den enkelte er dersom de ikke har papirer eller ønsker å samarbeide.

  SOMALIA-et land som ikke har et system for å utstede papirer. Vel slik er det iallefall UDI karakteriserer dette. Om det stemmer skal være usagt, men dersom dette er faktum så okay sperr grensene for de fra somalia og markedsfør dette. Man ville nok raskt funnet en måte å skaffe seg papirer på et annet sted.

  gjentatte saker viser at mange asylsøkere ikke respekterer Norsk lov. Hva skal konsekvensen av dette bli? De som vedtar lover her til lands må våkne opp og gripe fatt i dette. Det kan ikke være Norges problem at andre lands borgere skal ha opphold her når de blir tatt og dømt for ulovlig adferd samme hva denne består i.

  så dersom man nå får kloa i denne mannen som overfalt kvinnene bør denne sendes ut av landet på flekken etter å ha sonet dom. Enkelte av disse kan jo prise seg lykkelig for at Norge ikke praktiserer samme lover og straffer som tilsvarende handlinger ville fått i eget hjemland.

 5. Norske menn som voldtar eller banker konene sine på jevnlig basis havner i fengsel.

  Hvor trodde du de havnet? Og tror du de mennene det gjelder bare har det fett mens konene har det vondt? Og tror du alle kvinner er offere i alle sammenhenger? Det finnes nok av kvinner også som ikke er noe bedre, på sine respektive arenaer.

  Unyansert og idiotiske innlegg. Du driver og krever kilder, men hvor er dine kilder? Du bare spekulerer selv.

 6. og så var det det med kilder da… Hvor kommer jokkes påstander fra?

  Statistikker viser at hver eneste ANMELDTE overfallsvoldtekt i OSLO i fjor var begått av utlendinger.

  Men hvor kommer dine tall fra? Hvordan vet du at kun hver niende voldtekt er utført av nordmenn? Hvordan forholder det seg med konebankere? Og HVOR skal vi sende norske voldtektsmenn og konebankere hen?

  Hadde jo vært fint om man i det minste KUNNE lese spørsmålet som ble stilt, gitt…

 7. Yes «alle» de norske voldtektsmennene! De står jo for hver andre, nei, hver tredje, nei, hver fjerde??? femte?? sjette? nei…de faller nok ned på hver niende voldtekt er utført av nordmenn, mens resten er våre vakkre nye norske statsborgere fra midtøsten oooooog «trommesolo» afrika…whoop whoop. Jeg vet, kom som en overraskelse;)

 8. Men det er en ting som jeg lurer på… det virker som dere tror at all kriminalitet vil løse seg på magisk vis bare vi sender alle innvandrere hjem… hva da med norske voldtektsmenn og konebankere? Hvor skal vi sende dem hen?

 9. Petter M, Jeg digger deg, du er min meningssjelevenn.

 10. Dere må forstå: Det er ikke naivitet, men derimot nøye gjennomtenkt ondskap som ligger bak norske myndigheters immigrantpolitikk. Så bruker disse relativt få onde ideologimisbrukerne (spredt på mange partier) i sin tur de naive og lettlurte/lettflatterte for å få gjennomført ondskapen. De har dermed klart å bryte forbindelsen mellom innbyggerne og politikken i Norge og Europa på dette mest samfunnsvitale området av alle.

  Det dreier seg om en blanding av akademisk hjernevask om «The American Way» fra USA, utidig politisk press fra USA, flatterende inkludering av innflytelsesrike enkeltindivider i USA-dominerte nettverk og til slutt USA-utnyttelse av nyttige norske og europeiske idioter i form av selvhatende sosialister, kristne og misforståtte og naive «liberale»(=ukritisk innvandring til Europa). Alt dette fra et USA som er bygd på tøylesløs invasjon, fordrivelse og folkemord.

  Norge og Europa har intet ideal i USA. De prøver sykt og febrilsk å gi absolutt alle europeere skylden for at tyske nazister engang var svært brutale, samtidig som de i europeisk sammenheng snakker fint lite om den enda langt mer dødelige og gjennomført totalitære kommunismen.

  Slutt å tilbe USA-tv, USA-akademikere(historikere…) og rett og slett makten til USA, søk mer utdannelse, kultur og mellommenneskelig kontakt med andre europeere og resten av verden og skap en stolt europeisk identitet. Det er dette USA frykter og hater tanken på «über alles». De har definert sin utenrikspolitikk på at verden skal underordnes dem. Gjennomført perverst og uakseptabelt. Obama eller Bush endrer her ingenting.

 11. Kriminelle asylsøkere må sendes ut med en gang de blir tatt for nasking, ran, vold, voldtekt, drap etc. Asylsøkerne bruker asylinstituttet som en brekkstang for å få arbeide uforstyrret med sin sedvanlige oppførsel.
  Det må da være slike grunner til at de blir forfulgte i sine respektive hjemland. De er på godt norsk simpelthen røverpakk og drapsmenn! Det er derfor de rømmer hjemlandet sitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: